Sivulta löytyy lasten erityisliikuntaryhmiä sekä liikuntatapahtumia. Tarkemmat tiedot ja aikataulut ryhmistä saa suoraan järjestävältä taholta.

GLOW-erityisryhmä

BDC:n soveltavan liikunnan ryhmässä Glowssa pääsee tutustumaan cheerleadingin perusteisiin matalalla kynnyksellä. Erityisryhmään ovat tervetulleita urheilemaan kaikki yli 7-vuotiaat (ei yläikärajaa), jotka tarvitsevat tukea oppimisen tai liikkumisen kanssa. Tämän lisäksi joukkueessa urheilee jo kokeneita Kummiurheilijoita.

Luvassa on hauskaa yhdessäoloa joukkueen kanssa, samalla harjoitellen niin stuntteja ja akroa kuin cheertanssiakin. Tavoitteena on oppia cheerleadingin ja cheertanssin perusteita sekä päästä esiintymään seuran timantinkovissa näytöksissä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Black Diamond Cheerleaders -sivuilta.

KooKoo Jääkarhut

PoKLi ry järjestää soveltavaa luistelua Kouvolan jäähallissa viikonloppuisin. Jääkarhut-ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka jonkin toimintarajoitteen vuoksi tarvitsevat tukea luisteluryhmään osallistuakseen. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja ja edetään yksilöllisesti jokaisen luistelijan taitojen mukaisesti. Ryhmään ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Jääkarhut-ryhmään.

No Limits -tanssikerho

Erityislasten ja -nuorten tanssi- ja liikuntakerho sunnuntaisin 19.2.-30.4. 2023 klo 16.00-16.45, yhteensä 8 kertaa ( ei vko 9 eikä vko 14).

Erityislasten liikunnallinen tanssikerho No Limits on tarkoitettu peruskouluikäisille. Kerhot ovat maksuttomia lapsille ja nuorille. Ilmoittautuminen suoraan ohjaajille Niina Mäki ja Eeva Uusitalo osoitteeseen info@funwellness.org . Lisätietoja FunWellness:n sivuilta.

Tule mukaan yhteiseen liikunnalliseen iloon ja riemuun, saat lisäksi itseluottamuksen kasvua, koet voimaantuminen musiikin rytmissä.

Jalkapallokerhot

Soveltavan liikunnan jalkapallokerho 7-16-vuotiaille. Kesän jalkapallokerhosta KJPn sivuilla lähempänä kesäkautta Tarkemmat tiedot KJP:n sivu

Pyörätuolitanssi

Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho järjestää soveltavan tanssin kursseja talvella ja keväällä 2023. Tarkemmat tiedot Terpsikerhon -sivuilta.

UNIFIED

UNIFIED koriksessa kehitysvammaiset ja vammattomat pelaajat pelaavat yhdessä, liikunnan riemua ja tietysti koreja tavoitellen. Tarkemmat tiedot ryhmästä Kouvojen -sivuilta.

Uintiryhmät

Erityislasten ryhmät ovat tarkoitettu lapsille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea uintiharjoittelussa. Ryhmään osallistutaan perheen tai avustajan kanssa. Kevätkauden kurssi 29.1.-2.4. 2023 sunnuntaisin klo 12.30-13.15 Kuusankosken uimahallissa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Pärskyn -sivuilta. Yhteyshenkilö Anneli Toivonen, p. 045 8407890, parskytmi@gmail.com.

Lapset pelaamassa jalkapalloa nurmikentällä.

Päivitetty 25.1.2023

Sivun alkuun