Sivulta löytyy lasten erityisliikuntaryhmiä sekä liikuntatapahtumia. Tarkemmat tiedot ja aikataulut ryhmistä saa suoraan järjestävältä taholta.

GLOW-erityisryhmä

BDC:n soveltavan liikunnan ryhmässä Glowssa pääsee tutustumaan cheerleadingin perusteisiin matalalla kynnyksellä. Erityisryhmään ovat tervetulleita urheilemaan kaikki yli 7-vuotiaat (ei yläikärajaa), jotka tarvitsevat tukea oppimisen tai liikkumisen kanssa. Tämän lisäksi joukkueessa urheilee jo kokeneita Kummiurheilijoita.

Luvassa on hauskaa yhdessäoloa joukkueen kanssa, samalla harjoitellen niin stuntteja ja akroa kuin cheertanssiakin. Tavoitteena on oppia cheerleadingin ja cheertanssin perusteita sekä päästä esiintymään seuran timantinkovissa näytöksissä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Black Diamond Cheerleaders -sivuilta.

KooKoo Jääkarhut

PoKLi ry järjestää soveltavaa luistelua Kouvolan jäähallissa viikonloppuisin. Jääkarhut-ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka jonkin toimintarajoitteen vuoksi tarvitsevat tukea luisteluryhmään osallistuakseen. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja ja edetään yksilöllisesti jokaisen luistelijan taitojen mukaisesti. Ryhmään ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Jääkarhut-ryhmään.

FunWellness tarjoaa soveltavaa liikuntaa

Lisätietoja FunWellness:n sivuilta.

Jalkapallokerhot

Soveltavan liikunnan jalkapallokerho 7-16-vuotiaille. Kesän jalkapallokerhosta Tarkemmat tiedot KJP:n sivu

Pyörätuolitanssi

Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho järjestää soveltavan tanssin kursseja talvella ja keväällä 2023. Tarkemmat tiedot Terpsikerhon -sivuilta.

UNIFIED

UNIFIED koriksessa kehitysvammaiset ja vammattomat pelaajat pelaavat yhdessä, liikunnan riemua ja tietysti koreja tavoitellen. Tarkemmat tiedot ryhmästä Kouvojen -sivuilta.

Uintiryhmät

Erityislasten ryhmät ovat tarkoitettu lapsille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea uintiharjoittelussa. Ryhmään osallistutaan perheen tai avustajan kanssa. Syyskauden kurssi 8.10.-17.12. 2023 sunnuntaisin klo 12.30-13.15 Kuusankosken uimahallissa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Pärskyn -sivuilta. Yhteyshenkilö Anneli Toivonen, p. 045 8407890, parskytmi@gmail.com.

Erityisryhmien ratsastus

Katja Räty, ratsastuksenohjaaja, fysioterapeutti ja ratsastusterapeuttiopiskelija tarjoaa ratsastusta erityisryhmille yksityistunteina Kuusankoskella Keltissä. Käytössä on terapiatyöhön koulutetut hevoset. Yhteystiedot : p. 045 649 7848, info(at)fysiofourfeet.fi
Tarkemmat tiedot toiminnasta Fysiofourfeetin sivuilta

Lapset pelaamassa jalkapalloa nurmikentällä.

Päivitetty 16.5.2023

Sivun alkuun