Sivulta löytyy lasten erityisliikuntaryhmiä sekä liikuntatapahtumia. Tarkemmat tiedot ja aikataulut ryhmistä saa suoraan järjestävältä taholta.

Supersankarit

Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo ry:n Supersankarit -ryhmä on tarkoitettu erityistä tukea vaativille 7-12 -vuotiaille lapsille. Ryhmään otetaan maksimissaan 10 lasta ja siinä on kolme ohjaajaa. Lisäksi tunneilla voi olla mukana lapsen henkilökohtainen avustaja tai huoltaja. Tunneilla tehtävät harjoitteet räätälöidään  lasten erityisvaatimusten mukaisiksi. On tärkeää, että ennen ilmoittautumista olet yhteydessä Tempon toimistoon, jotta ryhmän ohjaajille saadaan riittävästi tietoa kunkin lapsen/nuoren tuen tarpeesta. Näin toiminnan suunnittelu on helpompaa.

La klo 11.00 – 12.00 Tornionmäen koululla. Syyskausi 2023 hinta: 50€/osallistuja + jäsenmaksu 15€.Yhteystiedot: toimisto@liikuntaseuratempo.fi, p. 040 501 8279

Ilmoittautumiset ja jäsenedut

GLOW-erityisryhmä

BDC:n soveltavan liikunnan ryhmässä Glowssa pääsee tutustumaan cheerleadingin perusteisiin matalalla kynnyksellä. Erityisryhmään ovat tervetulleita urheilemaan kaikki yli 7-vuotiaat (ei yläikärajaa), jotka tarvitsevat tukea oppimisen tai liikkumisen kanssa. Tämän lisäksi joukkueessa urheilee jo kokeneita Kummiurheilijoita.

Luvassa on hauskaa yhdessäoloa joukkueen kanssa, samalla harjoitellen niin stuntteja ja akroa kuin cheertanssiakin. Tavoitteena on oppia cheerleadingin ja cheertanssin perusteita sekä päästä esiintymään seuran timantinkovissa näytöksissä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Black Diamond Cheerleaders -sivuilta.

KooKoo Jääkarhut

PoKLi ry järjestää soveltavaa luistelua Kouvolan jäähallissa viikonloppuisin. Jääkarhut-ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka jonkin toimintarajoitteen vuoksi tarvitsevat tukea luisteluryhmään osallistuakseen. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja ja edetään yksilöllisesti jokaisen luistelijan taitojen mukaisesti. Ryhmään ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Jääkarhut-ryhmään.

FunWellness tarjoaa soveltavaa liikuntaa

SunRuutu – soveltavaa liikuntaa kotona. Lisätietoja FunWellness:n sivuilta.

Pyörätuolitanssi

Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho järjestää soveltavan tanssin kursseja. Tarkemmat tiedot Terpsikerhon -sivuilta.

UNIFIED

UNIFIED koriksessa kehitysvammaiset ja vammattomat pelaajat pelaavat yhdessä, liikunnan riemua ja tietysti koreja tavoitellen. Tarkemmat tiedot ryhmästä Kouvojen -sivuilta.

Uintiryhmät

Erityislasten ryhmät ovat tarkoitettu lapsille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea uintiharjoittelussa. Ryhmään osallistutaan perheen tai avustajan kanssa. Syyskauden kurssi 8.10.-17.12. 2023 sunnuntaisin klo 12.30-13.15 Kuusankosken uimahallissa, on hallin kiinniolon vuoksi siirretty keväälle 2024. Tiedotamme täällä uuden ajankohdan, kun se on tiedossa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Pärskyn -sivuilta. Yhteyshenkilö Anneli Toivonen, p. 045 8407890, parskytmi@gmail.com.

Erityisryhmien ratsastus

Katja Räty, ratsastuksenohjaaja, fysioterapeutti ja ratsastusterapeuttiopiskelija tarjoaa ratsastusta erityisryhmille yksityistunteina Kuusankoskella Keltissä. Käytössä on terapiatyöhön koulutetut hevoset. Yhteystiedot : p. 045 649 7848, info(at)fysiofourfeet.fi
Tarkemmat tiedot toiminnasta Fysiofourfeetin sivuilta

Lapset pelaamassa jalkapalloa nurmikentällä.

Päivitetty 28.9.2023

Sivun alkuun