Sivulta löytyy lasten erityisliikuntaryhmiä sekä liikuntatapahtumia. Tarkemmat tiedot ja aikataulut ryhmistä saa suoraan järjestävältä taholta.

Lasten erityisliikuntaryhmät

GLOW-erityisryhmä

BDC:n soveltavan liikunnan ryhmässä Glowssa pääsee tutustumaan cheerleadingin perusteisiin matalalla kynnyksellä. Erityisryhmään ovat tervetulleita urheilemaan kaikki yli 7-vuotiaat (ei yläikärajaa), jotka tarvitsevat tukea oppimisen tai liikkumisen kanssa. Tämän lisäksi joukkueessa urheilee jo kokeneita Kummiurheilijoita.

Luvassa on hauskaa yhdessäoloa joukkueen kanssa, samalla harjoitellen niin stuntteja ja akroa kuin cheertanssiakin. Tavoitteena on oppia cheerleadingin ja cheertanssin perusteita sekä päästä esiintymään seuran timantinkovissa näytöksissä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Black Diamond Cheerleaders -sivuilta.

Jalkapallokerhot

Soveltavan liikunnan jalkapallokerhot pyörähtävät käyntiin ma 7.6. alkaen Lassilanpellolla.

Alakouluikäiset ma klo 18.30-19.30
Yläkouluikäiset ti klo 14.30-15.30

Lisätiedot kerho-ohjaajilta:
Oona Sydänmaa, oona.sydanmaa@sudetjalkapallo.fi, p. 0401534327
Ann-Marie Hovi, ann-marie.hovi@sudetjalkapallo.fi ,p. 0400290286

KooKoo Jääkarhut

KooKoo Jäätaiturit järjestää soveltavaa luistelua sunnuntaisin Kouvolan jäähallissa. Jääkarhut-ryhmään voivat osallistua lapset ja nuoret, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla oleviin liikuntaryhmiin. Luistelun apuvälineinä Jäätaitureilla on käytössään erilaisia luistelutukia ja kaksi luistelukelkkaa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen ryhmään Kookoo Jäätaitureiden -sivuilta.

No Limits -tanssikerho

Erityislasten liikunnallinen tanssikerho No Limits on tarkoitettu alakouluikäisille. Kerhot ovat maksuttomia lapsille ja nuorille. Ilmoittautuminen suoraan ohjaajille Niina Mäki ja Eeva Uusitalo osoitteeseen info@funwellness.org . Lisätietoja FunWellness:n sivuilta.

Kerho kokoontuu Liikuntastudio FullWellness, Huoltokatu 2, Kouvola. Kerhot ovat maksuttomia lapsille..
No Limits 2. ryhmä su 19.9. – 14.11. klo 14-14.40, ilm. viim. 17.9.

Tule mukaan yhteiseen liikunnalliseen iloon ja riemuun, saat lisäksi itseluottamuksen kasvua, koet voimaantuminen musiikin rytmissä.

Pyörätuolitanssi

Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry järjestää pyörätuolitanssin lapsi-aikuinen ryhmän, johon voi osallistua pyörätuolia käyttävä lapsi parinaan yli 16-vuotias pystytanssija. Pyörätuolitanssissa keskitytään tuolinkäsittelyyn, vartalonhallintaan ja rytmiharjoitteisiin osallistujien toiveiden mukaisten musiikkityylien ja tanssilajien tahdissa. Tunnilla pidetään hauskaa musiikin tahdissa. Tarkemmat tiedot Terpsikerhon -sivuilta.

UNIFIED

UNIFIED koriksessa kehitysvammaiset ja vammattomat pelaajat pelaavat yhdessä, liikunnan riemua ja tietysti koreja tavoitellen. Tarkemmat tiedot ryhmästä Kouvojen -sivuilta.

Uintiryhmät

Erityislasten ryhmät ovat tarkoitettu lapsille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea uintiharjoittelussa. Ryhmään osallistutaan perheen tai avustajan kanssa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Pärskyn -sivuilta. Yhteyshenkilö Anneli Toivonen, p. 045 8407890, parskytmi@gmail.com.

Lapsi ui uimahallissa, uimalassit päässä.
Uinti

Päivitetty 27.9.2021