Sivulta löytyy lasten erityisliikuntaryhmiä sekä liikuntatapahtumia. Tarkemmat tiedot ja aikataulut ryhmistä saa suoraan järjestävältä taholta.

Supersankarit

Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo ry:n Supersankarit -ryhmä on tarkoitettu erityistä tukea vaativille 7-12 -vuotiaille lapsille. Ryhmään otetaan maksimissaan 10 lasta ja siinä on kolme ohjaajaa. Lisäksi tunneilla voi olla mukana lapsen henkilökohtainen avustaja tai huoltaja. Tunneilla tehtävät harjoitteet räätälöidään  lasten erityisvaatimusten mukaisiksi. On tärkeää, että ennen ilmoittautumista olet yhteydessä Tempon toimistoon, jotta ryhmän ohjaajille saadaan riittävästi tietoa kunkin lapsen/nuoren tuen tarpeesta. Näin toiminnan suunnittelu on helpompaa.

La klo 11.00 – 12.00 Tornionmäen koululla. Syyskausi 2023 hinta: 50€/osallistuja + jäsenmaksu 15€.Yhteystiedot: toimisto@liikuntaseuratempo.fi, p. 040 501 8279

Ilmoittautumiset ja jäsenedut

GLOW-erityisryhmä

BDC:n soveltavan liikunnan ryhmässä Glowssa pääsee tutustumaan cheerleadingin perusteisiin matalalla kynnyksellä. Erityisryhmään ovat tervetulleita urheilemaan kaikki yli 7-vuotiaat (ei yläikärajaa), jotka tarvitsevat tukea oppimisen tai liikkumisen kanssa. Tämän lisäksi joukkueessa urheilee jo kokeneita Kummiurheilijoita.

Luvassa on hauskaa yhdessäoloa joukkueen kanssa, samalla harjoitellen niin stuntteja ja akroa kuin cheertanssiakin. Tavoitteena on oppia cheerleadingin ja cheertanssin perusteita sekä päästä esiintymään seuran timantinkovissa näytöksissä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Black Diamond Cheerleaders -sivuilta.

KooKoo Jääkarhut

Soveltavan jääkiekon ryhmä KooKoo Jääkarhut on tarkoitettu henkilöille, jotka jonkin toimintarajoitteen vuoksi tarvitsevat tukea luisteluryhmään osallistuakseen. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelu- sekä jääkiekkotaitoja ja edetään yksilöllisesti jokaisen luistelijan taitojen mukaisesti. Ryhmään ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin. Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Taitoluisteluryhmä Jääkipinä

Jääkipinä on kaikille avoin taitoluistelun harrasteryhmä. Kaikille avoimessa matalan kynnyksen taitoluisteluryhmässä pääset harjoittelemaan taitoluistelutaitoja ja etenemään omassa tahdissa. Ryhmä on tarkoitettu kaikille yli 8-vuotiaille ja yläikärajaa ei ole. Harjoituksiin ovat lämpimästi tervetulleita etenkin Special Olympics-taitoluistelusta kiinnostuneet. Harjoitusten sisältöä sovelletaan niin, että kaikki pääsevät oppimaan uutta ja kokemaan onnistumisia. Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

FunWellness tarjoaa soveltavaa liikuntaa

SunRuutu – soveltavaa liikuntaa kotona. Lisätietoja FunWellness:n sivuilta.

Pyörätuolitanssi

Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho järjestää soveltavan tanssin kursseja. Tarkemmat tiedot Terpsikerhon -sivuilta.

UNIFIED

UNIFIED koriksessa kehitysvammaiset ja vammattomat pelaajat pelaavat yhdessä, liikunnan riemua ja tietysti koreja tavoitellen. Tarkemmat tiedot ryhmästä Kouvojen -sivuilta.

Uintiryhmä

Erityislasten uintiryhmä ovat tarkoitettu lapsille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea uintiharjoittelussa. Ryhmään osallistutaan perheen tai avustajan kanssa. Kevätkauden 2024 kurssi sisältää kahdeksan kertaa ja kokoontuu sunnuntaisin
klo 12.30-13.15 Kuusankosken uimahallissa.
Hinta: 80€/ kurssi. Kurssimaksu laskutetaan uintien alussa ja se sisältää ohjauksen. Poissaoloja ei korvata. Lisäksi uintimaksut maksetaan tultaessa kassalle.

Kokoontumiskerrat:
Helmikuussa: 4.2, 11.2. sekä 18.2.
Maaliskuussa: 10.3 ja 17.3.
Huhtikuussa: 7.4, 14.4. sekä 28.4.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Pärskyn -sivuilta. Yhteyshenkilö Anneli Toivonen, p. 045 8407890, parskytmi@gmail.com.

Erityisryhmien ratsastus

Katja Räty, ratsastuksenohjaaja, fysioterapeutti ja ratsastusterapeuttiopiskelija tarjoaa ratsastusta erityisryhmille yksityistunteina Kuusankoskella Keltissä. Käytössä on terapiatyöhön koulutetut hevoset. Yhteystiedot : p. 045 649 7848, info(at)fysiofourfeet.fi
Tarkemmat tiedot toiminnasta Fysiofourfeetin sivuilta

Lapset pelaamassa jalkapalloa nurmikentällä.

Päivitetty 24.1.2024

Sivun alkuun