Sivulle pyritään kokoamaan erilaisia erityisliikunnanryhmiä sekä liikuntatapahtumia

GLOW-erityisryhmä

BDC:n soveltavan liikunnan ryhmässä Glowssa pääsee tutustumaan cheerleadingin perusteisiin matalalla kynnyksellä. Erityisryhmään ovat tervetulleita urheilemaan kaikki yli 7-vuotiaat (ei yläikärajaa), jotka tarvitsevat tukea oppimisen tai liikkumisen kanssa. Tämän lisäksi joukkueessa urheilee jo kokeneita Kummiurheilijoita.

Luvassa on hauskaa yhdessäoloa joukkueen kanssa, samalla harjoitellen niin stuntteja ja akroa kuin cheertanssiakin. Tavoitteena on oppia cheerleadingin ja cheertanssin perusteita sekä päästä esiintymään seuran timantinkovissa näytöksissä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Black Diamond Cheerleaders -sivuilta.

KooKoo Jääkarhut

KooKoo Jäätaiturit järjestää soveltavaa luistelua sunnuntaisin Kouvolan jäähallissa. Jääkarhut-ryhmään voivat osallistua lapset ja nuoret, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla oleviin liikuntaryhmiin. Luistelun apuvälineinä Jäätaitureilla on käytössään erilaisia luistelutukia ja kaksi luistelukelkkaa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen ryhmään Kookoo Jäätaitureiden -sivuilta.

Pyörätuolitanssi

Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry järjestää pyörätuolitanssin lapsi-aikuinen ryhmän, johon voi osallistua pyörätuolia käyttävä lapsi parinaan yli 16-vuotias pystytanssija. Pyörätuolitanssissa keskitytään tuolinkäsittelyyn, vartalonhallintaan ja rytmiharjoitteisiin osallistujien toiveiden mukaisten musiikkityylien ja tanssilajien tahdissa. Tunnilla pidetään hauskaa musiikin tahdissa. Tarkemmat tiedot Terpsikerhon -sivuilta.

Uintiryhmät

Erityislasten ryhmät ovat tarkoitettu lapsille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea uintiharjoittelussa. Ryhmään osallistutaan perheen tai avustajan kanssa. Kevätkausi 17.1.-28.3.2021 (pl. viikko 9). Hinta 100 € + uimahallimaksu aina kassalle tultaessa.

Ryhmät kokoontuvat sunnuntaisin. 0-8-vuotiaiden ryhmä kokoontuu su klo 12.30- 13.15 ja yli 8-vuotiaiden ryhmä klo 13.15-14.00.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Pärskyn -sivuilta. Yhteyshenkilö Anneli Toivonen, p. 045 8407890, parskytmi@gmail.com.

UNIFIED

UNIFIED koriksessa kehitysvammaiset ja vammattomat pelaajat pelaavat yhdessä, liikunnan riemua ja tietysti koreja tavoitellen. Tarkemmat tiedot ryhmästä Kouvojen -sivuilta.

Päivitetty 4.2.2021