Kaupungin liikuntapalvelut järjestää kuntotestaustapahtumia 1-2 kertaa vuodessa. Ajankohtaiset tiedot päivitetään tälle sivulle.

Kävely- ja juoksutestit

UKK 6 min -kävelytesti

Kävelytesti on tarkoitettu 20-70-vuotiaiden aikuisten kestävyyskunnon testaamiseen. Se sopii henkilöille, joilla ei ole ripeää kävelyä rajoittavaa sairautta tai oiretta. Testissä kävellään 6 minuutin aikana mahdollisimman pitkälle.

UKK 2 km -kävelytesti

Kävelytesti on tarkoitettu 20–65-vuotiaiden aikuisten kestävyyskunnon testaamiseen. Se sopii henkilöille, joilla ei ole ripeää kävelyä rajoittavaa sairautta tai vammaa tai sydämen sykkeeseen vaikuttavaa lääkitystä.
Testissä kävellään kaksi kilometriä tasaisella vauhdilla mahdollisimman nopeasti.

Cooper-testi

Cooper-testissä juostaan mahdollisimman pitkä matka 12 minuutin aikana. Testi mittaa maksimikestävyyttä.

InBody-kehonkoostumusmittaus

InBody-kehonkoostumusmittauksessa selviää mm. paino, lihasmassa, rasvaprosentti ja rasvakudoksen määrä, kehon nestetasapaino, viskeraalirasva (sisäelinten ympärillä oleva rasvakudos), perusaineenvaihdunta (kcal), painoindeksi, kehon puolierot. Tarkemmat tiedot InBody-mittauksesta.

Kuntotestausta ryhmille

Liikuntapalvelut järjestää kuntotestejä ryhmille tilauksesta. Kuntotestauspaketti voi pitää sisällään esim. kävely-/juoksutestin, lihaskuntotestin ja InBody-kehonkoostumusmittauksen. Paketti voidaan räätälöidä myös ryhmälle sopivaksi. Tarkemmat tiedot heidi.salokivi@kouvola.fi

Hinnasto

PalveluHinta
UKK 6 min -kävelytesti5,50 €
UKK 2 km -kävelytesti9 €
Cooper-testi5,50 €
InBody-kehonkoostumusmittaus20 €

Päivitetty 25.8.2023

Sivun alkuun