Kouvolassa on loistavat mahdollisuudet harrastaa frisbeegolfia!

Kouvolan kaupungin alueella sijaitsee seitsemän eritasoista frisbeegolf-rataa. Voit pelata taitotasosi mukaisella radalla esim. vaativassa metsämaastossa tai puistomaisella radalla kaupungin sydämessä. AA1-tason vaativa metsärata löytyy Käyrälammen läheisyydessä

Käyrälampi DiscGolfPark

Käyrälampi DiscGolfPark sijaitsee Käyrälammen läheisyydessä. Joutsenenpesänkallion alueella sijaitseva uusi 18-väyläinen frisbeegolfrata, josta löytyy haastetta myös pitempään harrastaneille. Rata on metsärata ja luokitukseltaan se on AA1. Pysäköintitilaa löytyy osoitteesta Käyrälammentie 16, Kouvola ja infotaulu löytyy kuntopolun alikulun Käyrälammen puolelta. Ensimmäinen väylä alikulun jälkeen kuntopolun vasemmalta puolelta.

Koivusaari DiscGolfPark

Koivusaari DiscGolfPark on Myllykoskella Koivusaaren uimalan läheisyydessä oleva puistomainen 9-väyläinen frisbeegolfrata, joka sopii niin aloittelijoille kuin harrastelijoillekin. Aloituspaikka löytyy Suolasenkoskentien varresta noin parisataa metriä ennen maauimalan parkkipaikkaa.

Ummeljoen frisbeegolf

Ummeljoen frisbeegolf-rata on Ummeljoen koulun pihapiirissä. Osoite on Kansakouluntie 6. (Huom! GoogleMaps löytää nimellä kansakoulutie). 
9 väylää pienellä alueella puistomaisessa maastossa.

Urheilupuiston frisbeegolfrata

Urheilupuiston frisbeegolfrata on Kouvolan jäähallin läheisyydessä sijaitseva lyhyt 9-väyläinen puistorata, joka sopii aloittelijoille ja lähestymisharjoitteluun myös pitempään harrastaneille. Aloituspaikka löytyy Topinkujan kääntöpaikan vierestä.

Harjunmäen frisbeegolfrata

Harjunmäen frisbeegolfrata on Valkealan kirkonkylän läheisyydessä sijaitseva Valkealan Kajon perustama ja ylläpitämä 18-väyläinen hiekkakuopparata, joka pitää sisällään myös metsäväyliä. Rata sopii aloittelijoille, mutta metsäväylät tarjoavat haastetta myös kauemmin harrastaneille. Rata sijaitsee Toikkalantien varressa VT15 ja Valkealatalon puolessa välissä

Jaalan frisbeegolfrata

Lions’ Club Jaala ry:n perustama Jaalan frisbeegolfrata sijaitsee Jaalassa Liikasenmäen pihapiirissä . Rata on 9-väyläinen, joka on avoinna kaikille tapahtumapäiviä lukuun ottamatta. Rata soveltuu aloittelijoille ja harrastelijoille. Radan osoite on Jaalantie 75.

Lassila frisbeegolf

Lassila Frisbee sijaitsee Kuusankosken Hiihtomaan alueella.
Ensimmäinen vaihtopaikka on Hyypiä areenan hiekkakentän / skeitti paikan yhteydessä. Rata on 12-väyläinen ja sijaitsee osittain vaikeakulkuisessakin metsämaastossa.

Lassila frisbeegolf

Päivitetty 6.7.2020