Vertaisohjaajat ovat vapaaehtoisia, jotka ohjaavat ikääntyneille suunnattuja liikuntaryhmiä. He toimivat terveyttä edistävän liikunnan innostajina sekä ohjaajina. Liikuntapalvelut kouluttaa uusia vertaisohjaajia koko Kouvolan alueelle järjestämällä Ikäinstituutin VoiTas-koulutusohjelman VertaisVeturi- koulutuksia. Liikuntapalvelut huolehtii vertaisohjaajista mm. järjestämällä säännöllisesti ideapäiviä.

Sinustako vertaisohjaaja?

VertaisVeturi- koulutuksen tarkoituksena on kouluttaa uusia ohjaajia ikääntyneiden liikuntaan. Koulutus on maksuton ja sisältää neljä tapaamiskertaa. Syksyn 2019 koulutus järjestetään Porukka- talolla 8.11. ja 10.12. sekä Haanojan liikuntahallilla 15.11. ja 11.12.2019. Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 23.10.2019.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: sami.lampila(at)kouvola.fi tai p. 020 615 7081

Vertaisohjatut liikuntaryhmät

Toiminta jatkuu taas kevätkaudella 7.1.2020 alkaen. Jatkavista ryhmistä ilmoitamme kevätkauden liikuntaryhmät -esitteessä.

Vertaisohjaajien ideapäivät

Ideapäivät on tarkoitettu niille, jotka toimivat oman ryhmänsä vertaisohjaajina ja jotka ovat kouluttautuneet VoiTas- koulutusohjelman mukaisesti. Ideapäiviä järjestetään neljä kertaa vuodessa ja ne ovat vertaisohjaajille maksuttomia. Paikka, aika ja tarkempi ideapäivän sisältö ilmoitetaan vertaisohjaajaverkoston jäsenille sähköpostilla. Muistathan ilmoittautua!


Päivitetty 3.1.2020