Vertaisohjaajat ovat vapaaehtoisia, jotka ohjaavat ikääntyneille suunnattuja liikuntaryhmiä. He toimivat terveyttä edistävän liikunnan innostajina sekä ohjaajina. Liikuntapalvelut kouluttaa uusia vertaisohjaajia koko Kouvolan alueelle järjestämällä Ikäinstituutin VoiTas-koulutusohjelman VertaisVeturi- koulutuksia. Liikuntapalvelut huolehtii vertaisohjaajista mm. järjestämällä säännöllisesti ideapäiviä.

Vertaisohjatut ryhmät kevät 2022

Tarkemmat tiedot kouvola.fi/liikuntaryhmat/ sivulla.

Sinustako vertaisohjaaja?

VertaisVeturi -koulutus 9.-10.8. ja 24.-25.8.

Koulutuksessa saat perustietoa ikäihmisten liikunnasta, voima- ja tasapainoharjoittelusta ja liikunnan ohjaamisesta kohderyhmille. Kokonaisuus käsittää neljä ( 4 ) kokoontumiskertaa, sisältäen teoria- ja käytännön tunteja sekä etätehtäviä, jotka käydään yhdessä läpi. Yhteensä koulutus pitää sisällään 20 tuntikokonaisuutta. Koulutus on maksuton ja sisältää materiaalit. Koulutuksen käyminen ei sitouta mihinkään toimintaan.

Koulutuspaikkoina toimii Kouvolan jäähalli (Topinkuja 1) ja Lyseon lukion palloiluhalli (Palomäenkatu 31).

Ilmoittaudu koulutukseen ti 21.6.2022 mennessä Sami Lampilalle, p.020 615 7081, sami.lampila@kouvola.fi

Vertaisohjaajien ideapäivät

Ideapäivät on tarkoitettu niille, jotka toimivat oman ryhmänsä vertaisohjaajina ja jotka ovat kouluttautuneet VoiTas- koulutusohjelman mukaisesti. Ideapäiviä järjestetään neljä kertaa vuodessa ja ne ovat vertaisohjaajille maksuttomia. Paikka, aika ja tarkempi ideapäivän sisältö ilmoitetaan vertaisohjaajaverkoston jäsenille sähköpostilla. Muistathan ilmoittautua.

Päivitetty 28.4.2022

Sivun alkuun