Vertaisohjaajat ovat vapaaehtoisia, jotka ohjaavat ikääntyneille suunnattuja liikuntaryhmiä. He toimivat terveyttä edistävän liikunnan innostajina sekä ohjaajina. Liikuntapalvelut kouluttaa uusia vertaisohjaajia koko Kouvolan alueelle järjestämällä Ikäinstituutin VoiTas-koulutusohjelman VertaisVeturi- koulutuksia. Liikuntapalvelut huolehtii vertaisohjaajista mm. järjestämällä säännöllisesti ideapäiviä.

Sinustako vertaisohjaaja?

VertaisVeturi- koulutuksen tarkoituksena on kouluttaa uusia ohjaajia ikääntyneiden liikuntaan. Koulutus on maksuton. Koulutus järjestetään Porukka- talolla ti 6.8 ja pe 16.8. sekä Haanojan liikuntahallilla to 8.8 ja ti 20.8. Ilmoittautuminen viimeistään ma 17.6.2019.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: sami.lampila(at)kouvola.fi tai p. 020 615 7081

Vertaisohjatut liikuntaryhmät

Toiminta jatkuu taas syyskaudella 2.9.2019 alkaen. Jatkavista ryhmistä ilmoitamme syyskauden liikuntaryhmät -esitteessä, joka julkaistaan tällä sivulla elokuun aikana.

Vertaisohjaajien ideapäivät

Ideapäivät on tarkoitettu niille, jotka toimivat oman ryhmänsä vertaisohjaajina ja jotka ovat kouluttautuneet VoiTas- koulutusohjelman mukaisesti. Ideapäiviä järjestetään neljä kertaa vuodessa ja ne ovat vertaisohjaajille maksuttomia. Paikka, aika ja tarkempi ideapäivän sisältö ilmoitetaan vertaisohjaajaverkoston jäsenille sähköpostilla. Muistathan ilmoittautua!


Päivitetty 18.6.2019