Vertaisohjaajat ovat vapaaehtoisia, jotka ohjaavat ikääntyneille suunnattuja liikuntaryhmiä. He toimivat terveyttä edistävän liikunnan innostajina sekä ohjaajina. Liikuntapalvelut kouluttaa uusia vertaisohjaajia koko Kouvolan alueelle järjestämällä Ikäinstituutin VoiTas-koulutusohjelman VertaisVeturi- koulutuksia. Liikuntapalvelut huolehtii vertaisohjaajista mm. järjestämällä säännöllisesti ideapäiviä.

Vertaisohjatut ryhmät syksy 2021

Vertaisohjattujen liikuntaryhmien syyskausi 6.9.-30.11.2021 (pl. vko 43). Tarkmmat tiedot ryhmistä löydät esitteestä, joka avautuu linkin takaa (s.18-22).

Huom! Esitteessä s. 18 virheellinen kauden aloitusajankohta. Lisäksi s. 20 ti klo 10.15-11.00 on tuolijumppa, eikä qigong (ohjaajana Jonna Saarela).

Osaan ryhmistä ilmoittautuminen suoraan ohjaajalle ja osaan ryhmistä ilmoittaudutaan puolestaan hellewi-ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Tarkempia tietoja ilmoittautumiseen liittyen kouvola.fi/liikuntaryhmat/ sivulta.

Sinustako vertaisohjaaja?

VertaisVeturi- koulutuksen tarkoituksena on kouluttaa uusia ohjaajia ikääntyneiden liikuntaan. Koulutus on maksuton ja sisältää neljä tapaamiskertaa. Tulevista koulutuksista tiedotetaan tällä sivulla. Lisätietoja sami.lampila(at)kouvola.fi tai p. 020 615 7081

Vertaisohjaajien ideapäivät

Ideapäivät on tarkoitettu niille, jotka toimivat oman ryhmänsä vertaisohjaajina ja jotka ovat kouluttautuneet VoiTas- koulutusohjelman mukaisesti. Ideapäiviä järjestetään neljä kertaa vuodessa ja ne ovat vertaisohjaajille maksuttomia. Paikka, aika ja tarkempi ideapäivän sisältö ilmoitetaan vertaisohjaajaverkoston jäsenille sähköpostilla. Muistathan ilmoittautua.

Päivitetty 13.8.2021