Palvelu: Liikuntapalvelut

Kouvolan vuoden 2023 liikuttaja on Parik-säätiön Sirpa Lundberg

Lundberg ja kahdeksan muuta henkilöä, paria, ryhmää tai joukkuetta Kouvolasta palkittiin Kymenlaakson urheilugaalassa 2.2.2024. 19. kertaa järjestetyssä tilaisuudessa huomioidaan vuosittain kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja Kymenlaaksossa ja sen eri kunnissa.

Liikuntakyselyllä havaitaan muutos ja kehittämistarpeet

Tammikuun aikana koululaiset 3. luokasta ylöspäin toisen asteen opiskelijoihin ovat voineet vastata laajaan liikuntakyselyyn. Paikallisella tiedolla pyritään suuntaamaan kaupungin resursseja niin, että myös fyysisesti heikommassa kunnossa oleville lapsille ja nuorille liikkuminen ja liikunta olisi Kouvolassa mahdollista matalalla kynnyksellä.

Eskolanmäen liikuntahallin pääurakoitsija valittu

Kaupunginhallitus on valinnut Eskolanmäen liikuntahallin urakoitsijaksi Varte Lappeenranta Oy:n. Elokuussa 2025 valmistuva liikuntahalli tarjoaa monipuoliset tilat liikuntaan kaikille kuntalaisille ja toimii Eskolanmäen koulun sisäliikuntatilana.

Liikuntapaikkojen poikkeukselliset aukioloajat lakkopäivänä

JHL:n ilmoittama poliittinen työtaistelu kunta- ja hyvinvointialalla 14.12.2023 kohdistuu Kouvolan kaupungilla liikuntapaikkojen tekniseen henkilöstöön ja vaikuttaa osittain kaupungin ylläpitämiin liikuntapaikkoihin. Enemmistö liikuntapaikoista voidaan pitää kuitenkin auki.

Kuusankosken uimahalli pysyy suljettuna

Kuusankosken uimahallin märkätiloista vuotaa vettä niiden alapuolella oleviin sähkötiloihin. Turvallisuussyistä hallia ei voida avata normaalin kesäsulun jälkeen. Uimahalli on suljettuna elokuun ajan, jonka aikana asia viedään liikunta- ja kulttuurilautakunnan käsiteltäväksi.

Sivun alkuun