+
-+
Aina löytyy syitä liikkua!

Liikunta ja ulkoilu

Liikkuvakouvola.fi-sivustolle voi kuka tahansa ilmoittaa liikuntatapahtumia ja innostaa muita jakamalla omia liikuntaideoita. Palvelu kokoaa kaikki Kouvolan aktiiviset liikuntaa toteuttavat toimijat yhteen ja sieltä kuntalaisen on helppo löytää vaikkapa uusi harrastus. Aina löytyy syitä liikkua!

Uutiset

 • 29.5.2017 Frisbeegolfia koko perheelle!

  Frisbeegolf- viikkokisat järjestetään ke 31.5.2017 Valkealassa ja ke 7.5.2017 Myllykoskella klo 14-18. Tule kokeilemaan, oisko tää sun juttu!

 • 19.5.2017 Tulevaisuuden Kouvola 2030 -kyselyyn vastasi 408

  Kuntalaiset vastasivat Kouvolan tulevaisuutta koskevaan kyselyyn. Vastauksia saatiin 408. Kyselyn mukaan Kouvolassa arvostetaan eniten luonnon ja palveluiden läheisyyttä sekä asumiskustannusten edullisuutta.

 • 19.5.2017 Kouvola osallistuu videollaan Koko Suomi Tanssii -kampanjaan

  Kouvolan kaupunki osallistuu Suomen Itsenäisyyden juhlavuoden Koko Suomi Tanssii -kampanjaan ja vastaa Helsingin kaupungin sekä Taiteen edistämiskeskuksen Kaakkois-Suomen ja Hämeen aluetoimipisteen tanssihaasteeseen. Kouvolan "Kesä 99" katutanssi-videolla esiintyvät kaupungin useat maskotit ja kaupunginjohtaja Marita Toikka, joka lähettää maskotit viemään tanssin ilosanomaa eri puolille Kouvolaa.

 • 18.5.2017 Hyvinvoinnin kehitys päättyvällä valtuustokaudella

  Laaja, koko valtuustokauden kattava Kouvolan hyvinvointikertomus on valmistunut. Kaudelle 2013-2016 asetetut tavoitteet hyvinvointityöhön ovat toteutuneet monelta osin varsin hyvin. Panostus ennaltaehkäisyyn sekä varhaisen tuen ja matalan kynnyksen palveluihin näkyy positiivisena kehityksenä. Kuntajohdon terveydenedistämisaktiivisuus on kasvanut. Alkoholin käyttö sekä sairastavuusindeksi ovat Kouvolassa vertailukuntiin nähden korkeammalla tasolla.

 • 17.5.2017 Löydä Metsän Vartijat!

  Metsän Vartijat tarkkailevat meitä piiloistaan! Tulosta tai nouda aarrekartta ja lähde bongausretkelle Kouvolan keskustan puistoihin.

 • Katso kaikki uutiset

Tapahtumat