+
-+ Tulosta
Aina löytyy syitä liikkua!

Liikunta ja ulkoilu

Liikkuvakouvola.fi-sivustolle voi kuka tahansa ilmoittaa liikuntatapahtumia ja innostaa muita jakamalla omia liikuntaideoita. Palvelu kokoaa kaikki Kouvolan aktiiviset liikuntaa toteuttavat toimijat yhteen ja sieltä kuntalaisen on helppo löytää vaikkapa uusi harrastus. Aina löytyy syitä liikkua!

Uutiset

 • 21.6.2018 Pappikallion kuntoradan peruskorjaus alkoi 18.06.2018

  Remonttiin menevät niin valaistus kuin radan pinta ja kuivatuskin. Rata pyritään leventämään kauttaaltaan 4,5-metriseksi.

 • 11.6.2018 Kouvolan jäähallin korjaustyöt alkaneet

  Kouvolan jäähallilla on alkanut pihakannen ja pääsisäänkäynnin korjaustyöt, jotka vaikuttavat laajasti useiden urheiluseurojen, yhdistyksien kuin tapahtumienkin järjestelyihin. Korjaustyöt jatkuvat lokakuun alkupäiviin asti.

 • 7.6.2018 Uimahalliverkko remontin tarpeessa

  Kouvolan uimahallien kehittämisestä on valmistunut Sport Venue Oy:n tekemä selvitys, jonka mukaan Kouvolan uimahalleissa voisi käydä 400 000–500 000 kävijää. Nykyisin kävijöitä on 365 000 vuodessa. Kävijämäärän kasvu on mahdollista 2-3 nykyaikaisen ja monikäyttöisen uimahalliin avulla nykyisen kuuden sijaan, Sport Venue toteaa selvityksessään. Linjaus merkitsisi myös sitä, että nykyisiä halleja ei tarvitsisi remontoida mittavasti seuraavien 1-5 vuoden kuluessa. Aikuisväestön lautakunta tutustui selvitykseen 6. kesäkuuta kokouksessaan ja käsittelee uimahalliverkon kehittämistä elokuussa.

 • 4.6.2018 Kuusankosken ulkoaltaalla polskitaan 11.6. alkaen

  Kuusankosken ulkoaltaan uintikausi aloitetaan maanantaina 11.6. avajaisilla klo 11-12. Allas on avoinna 11.8. saakka.

 • 30.5.2018 Kesäliikuntaa lapsille, nuorille ja perheille!

  Kesällä ei kannata unohtaa mukavaa liikunnallista tekemistä. Kouvolan kaupungin eri palvelut sekä yhteistyötahot järjestävät liikunnallista toimintaa koulujen loma- ajalla. Tutustu toimintaan tarkemmin täällä.

 • Katso kaikki uutiset

Tapahtumat

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme