Ajankohtaista

Pyöräpysäköinnin kehittäminen Kouvolassa jatkuu – nyt vuorossa katujen ja muiden yleisten alueiden pyöräpysäköinnin suunnittelu

Kouvolalaisilla on mahdollisuus vaikuttaa pyöräpysäköinnin kehittämisohjelman sisältöön vastaamalla lyhyeen kyselyyn, jossa kysytään toiveita pyöräpysäköinnin kehittämispaikoista, havaintoja toimivista nykyisistä pyöräparkeista sekä näkemyksiä sähköavusteisten polkupyörien yleistymisen huomiointiin pyöräpysäköintiratkaisuissa.

Nykyaikainen uimahalli on yksi Kouvolan tulevaisuusinvestoinneista

Uudesta nykyaikaisesta uimahallista tulisi kaupungin tärkein sisäliikuntapaikka, joka parantaisi ja monipuolistaisi kuntalaisten liikuntapalveluja. Kaupunginhallitukselle esitetään uuden nykyaikaisen uimahallin toteuttamista Urheilupuistoon peruskorjaamalla Urheilupuiston uimahalli ja laajentaen sitä vastaamaan nykyaikaisen uimahallin tarpeita.

Kouvolaan palkintoja Kymenlaakson Urheilugaalassa

Kouvolan luonto- ja ulkoilureitit, Mielakan rinnekeskus sekä Kouvolan harrastamisen malli palkittiin kuntalaisia liikuttavina esimerkkeinä. Myös aktiivisia urheilun ja liikunnan parissa toimijoita palkittiin.

Asukkailta saatiin runsaasti ideoita Valkealan liikuntapuiston kehittämiseen

Tulevaisuudessa Valkealan liikuntapuisto on yksi kaupungin aktiivipuistoista, joissa kaikenikäiset voivat liikkua monipuolisesti myös maksutta. Asukkailta kyselyn kautta saatu tieto auttaa vastaamaan kuntalaisten tarpeisiin, ja kehittämään liikuntapaikkoja sekä virkistysalueita asukaslähtöisesti ja kestävästi.

Sivun alkuun