Ajankohtaista

Seniorikuntoilupisteet koetaan kyselyn mukaan tarpeellisiksi

Kouvolan kaupunki haluaa edistää kaupunkilaisten hyvinvointia ja lisätä omatoimista liikkumista kehittämällä vapaasti käytössä olevia liikuntapaikkoja. Syksyn 2021 aikana kaupunki on kartoittanut yli 65-vuotiaiden kouvolalaisten liikuntatottumuksia sekä mielipiteitä kaupungin liikuntapalveluista ja -paikoista. Selvityksen tulokset auttavat kaupunkia liikuntaan liittyvässä suunnittelussa ja päätöksenteossa. Laajan liikuntakyselyn lisäksi toteutettiin 27.9.-17.10.2021 erillinen kysely koskien erityisesti ikääntyville kohdennettuja ulkokuntoilupisteitä. Kyselyyn saatiin 90 vastaustausta.

Uuden uimahallin valmistelu etenee

Kouvolaan kaavaillun uuden uimahallin rakentamista ja sijaintia käsitellään kaupunginhallituksessa ja –valtuustossa marraskuussa. Uusi halli parantaisi kuntalaisten palveluja ja toisi säästöjä alentuneina käyttökustannuksina.

Asukkailta kaivataan ideoita Valkealan liikuntapuiston kehittämiseen

Tulevaisuudessa Valkealan liikuntapuisto on yksi kaupungin aktiivipuistoista, joissa kaikenikäiset voivat liikkua monipuolisesti myös maksutta. Asukkailta kyselyn kautta saatu tieto auttaa kehittämään liikuntapaikkoja sekä virkistysalueita asukaslähtöisesti ja kestävästi.

Kouvolan Pallonlyöjille miesten Superpesiksessä hopeaa

Jännittävän kauden ja tiukan finaalisarjan pelannut Kouvolan Pallonlyöjät KPL voitti hopeaa miesten Superpesiksessä vuonna 2021. Viidennen finaalipelin voitto Manse PP:n hyväksi ratkesi huippujännittävässä ottelussa.

Määrätietoista työtä kävelyn ja pyöräilyn edistämiseksi

Kouvolan tuoreessa kävelyn ja pyöräilyn edistämissuunnitelmassa esitetään toimenpiteitä, joiden avulla kävelyn ja pyöräilyn olosuhteita pyritään parantamaan sekä lisäämään näiden osuutta erityisesti lyhyillä matkoilla vuoteen 2030 mennessä.