Ajankohtaista

Koronavirukseen liittyviä ohjeita liikuntapalveluihin

Kouvolan kaupunki noudattaa maan hallituksen linjausta koronaviruksen leviämisen ehkäisyssä ja korostamme jokaisen liikuntatilojen käyttäjän omaa vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja muiden viranomaisten ohjeita hygieniasta ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään.

Yleisten uimarantojen uimaveden laatu

Kunnan ylläpitämiä uimarantoja on Kouvolassa 12 ja Iitissä 5. Lisäksi Kouvolassa on yksi yksityisen tahon ylläpitämä uimaranta. Kouvolan kaupungin ympäristöpalvelut…

Uimahalleissa virtuaalijumppaa!

Inkeroisten, Kuusankosken, Urheilupuiston ja Valkealan uimahalleissa pääsee jumppaamaan virtuaaliohjatusti! Jokaisessa uimahallissa on pieni kosketusnäyttö, josta voit valita mieleisesi vesijumpan milloin vain. Tarjolla on 25 eri tasoista ohjelmaa, jotka ovat kestoltaan 4-25 minuuttia. Näytöt ovat vapaasti uimahalliasiakkaiden käytettävissä. Tule kokeilemaan!

Kouvola pääsi mukaan erityisliikunnan kehittämishankkeeseen

Kouvolan kaupunki on päässyt mukaan Liikuntatieteellisen Seuran kolmivuotisessa liikunnallisen elämäntavan kehittämishankkeessa "Erityisliikunnanohjaaja – Kohti soveltavan liikunnan kehityskumppanuutta". Hanke on valtakunnallinen ja alkaa kesällä 2020. Tavoitteena on luoda uusia yhteistyöverkostoja ja vahvistaa soveltavan liikunnan asemaa eri sektoreilla kunnissa.

Kuntosaleja avataan yleisökäyttöön

Koronavirus on pysynyt Kouvolassa hallinnassa, eikä ongelmia ole tullut uimahallien ja sisäliikuntahallien 1.6.2020 avaamisen jälkeen.Tämän vuoksi uimahalleista poistetaan pukukaappien ja…

Jaakonpuiston leikkipaikan suunnitelma valmis

Jaakonpuiston leikkialue on tullut kuntonsa puolesta tiensä päähän. Kouvolan keskustassa liikennepuiston vieressä sijaitsevan leikkipaikan välineet, kalusteet, kasvillisuus ja valaistus on tarkoitus uusia tulevan syksynä.