Ajankohtaista

Monitoimiareena etenee kaavamuutoksen myötä

Kouvolan keskustaan Urheilupuistoon suunniteltu monitoimiareena vaatii toteutuakseen asemakaavan muuttamista. Samalla päivitetään koko alueen asemakaavaa ja laaditaan yleissuunnitelma. Aiheesta järjestetään kaikille avoin asukastilaisuus 29.5.2024 klo 17–19 Kouvolan kaupungintalolla. Tilaisuudessa esitellään pääasiassa kaavamuutosta, mutta lyhyesti myös Urheilupuiston alueella eteneviä kolmea hanketta: monitoimiareenaa, uimahallia ja teatteria. Tervetuloa!

Tapahtumia ja tekemistä -esite päivitetty

Tapahtumia ja tekemistä -esitteeseen on koottu kattava listaus vinkkejä Kouvolan kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista virkistäytymiseen ja itsensä kehittämiseen maksutta tai lähes ilmaiseksi.

Käyrälammenrannan rakennusurakka alkaa  

Käyrälammen etelä- ja lounaisosiin toteutetaan vapaa-aikaa ja matkailua palvelevia rakenteita sekä varaudutaan tapahtumatuotantoon. Marraskuun loppuun kestävä urakka alkaa tällä viikolla ranta-alueen rakentamisella. Se ei estä uimarannan käyttöä kesällä. 

Eskolanmäen liikuntahallin rakentaminen alkaa alkukesällä 

Sopimus pääurakoitsijan Varte Lappeenranta Oy:n kanssa allekirjoitettiin torstaina 11.4.2024. Elokuussa 2025 valmistuva liikuntahalli tarjoaa monipuoliset tilat liikuntaan kaikille kuntalaisille ja toimii Eskolanmäen koulun sisäliikuntatilana.

Kouvolan kaupungin yleiset uimarannat ja -paikat

Kouvolan kaupunki kuuluttaa yleisistä uimarannoista sosiaali- ja terveysministeriön antamien yleisten uimarantojen uimaveden laatuvaatimuksia ja valvontaa koskevien asetusten (177/2008 ja 354/2008) mukaisesti. Kuulutus pidetään nähtävillä 2.4.–30.4.2024.

Urheilun markkinointiyhteistyön haku 2024

Kouvolan kaupungin urheilun, joukkueiden ja yksilöurheilijoiden markkinointiyhteistyön tukihakemukset 2024 tulee jättää käsiteltäväksi 12.4.2024 klo 14 mennessä. Yhteistyö perustuu liikunta- ja kulttuurilautakunnan hyväksymiin arviointi- ja määräytymisperusteisiin.

Sivun alkuun