+
-+ Tulosta

Vertaisohjattu liikunta

Vertaisohjaajat ovat vapaaehtoisia, jotka ohjaavat ikääntyneille suunnattuja liikuntaryhmiä. He toimivat terveyttä edistävän liikunnan innostajina sekä ohjaajina. Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut kouluttaa 2019 uusia vertaisohjaajia koko Kouvolan alueelle järjestämällä Ikäinstituutin VoiTas-koulutusohjelman VertaisVeturi- koulutuksia. Liikuntapalvelut huolehtii vertaisohjaajista mm. järjestämällä säännöllisesti ideapäiviä.

Haluatko sinä vertaisohjaajaksi?

VertaisVeturi- koulutus kouluttaa uusia ohjaajia esim. järjestöjen tai kyläyhteisöjen liikuttajiksi. Koulutus ei sido ohjaajana toimimiseen. Jos kiinnostuit asiasta, ota yhteyttä liikunnanohjaaja Sami Lampilaan. Koulutus on maksuton.

Seuraavaa koulutusta toteutetaan mahdollisesti syksyllä 2019.

Lisätiedot:
VoiTas-kouluttaja/ liikunnanohjaaja
Sami Lampila
p. 020 615 7081
sami.lampila(at)kouvola.fi

Vertaisohjatut liikuntaryhmät

Kevään 2019 vertaisohjatut liikuntaryhmät löydät tämän sivun oikeasta laidasta liikuntaesitteestä sivulta 14 alkaen. Tämän lisäksi vertaisohjattuja liikuntaryhmiä on paljon eri järjestöjen oman toiminnan yhteydessä.

Kevätkaudella vertaisohjatut liikuntaryhmät jatkavat pääosin ajalla 7.1.- 30.4.2019

IDEAPÄIVÄT

Ideapäivät on tarkoitettu niille, jotka toimivat oman ryhmänsä vertaisohjaajina ja jotka ovat kouluttautuneet VoiTas- koulutusohjelman mukaisesti.

Paikka, aika ja tarkempi ideapäivän sisältö ilmoitetaan vertaisohjaajaverkoston jäsenille s-postilla. Muistathan ilmoittautua!

Yhteystiedot

Liikuntakoordinaattori
Marika Peltonen
puh. 020 615 8436

LIiikunnanohjaaja
Sami Lampila
puh. 020 615 7081

etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme