+
-+ Tulosta

Vertaisohjattu liikunta

Vertaisohjaajat ovat vapaaehtoisia, jotka ohjaavat ikääntyneille suunnattuja liikuntaryhmiä. He toimivat terveyttä edistävän liikunnan innostajina sekä ohjaajina. Kouvolan kaupungin terveyden edistäminen kouluttaa uusia vertaisohjaajia koko Kouvolan alueelle järjestämällä Ikäinstituutin VoiTas-koulutusohjelman VertaisVeturi- koulutuksia. Terveyden edistäminen huolehtii vertaisohjaajista mm. järjestämällä säännöllisesti ideapäiviä.

Haluatko sinä vertaisohjaajaksi?

VertaisVeturi- koulutus kouluttaa uusia ohjaajia esim. järjestöjen tai kyläyhteisöjen liikuttajiksi. Koulutus ei sido ohjaajana toimimiseen. Jos kiinnostuit asiasta, ota yhteyttä liikunnanohjaaja Sami Lampilaan. Yhteystiedot sivun oikeassa laidassa. Koulutus on maksuton.

VertaisVeturi- koulutus järjestettiin touko- kesäkuussa 2017
Haanojan haalilla ja Kouvola-talolla. Koulutuksesta saimme taas hienosti uusia liikuttajia Kouvolaan!

Vertaisohjatut liikuntaryhmät

Kevään 2018 vertaisohjatut liikuntaryhmät löydät tämän sivun oikeasta laidasta esitteestä
" Liikuntaesite kevät 2018" sivulta 18 alkaen. Tämän lisäksi vertaisohjattuja liikuntaryhmiä on paljon eri järjestöjen oman toiminnan yhteydessä.

Kevätkaudella vertaisohjatut liikuntaryhmät jatkavat pääosin ajalla 8.1.-27.4.2018.

IDEAPÄIVÄT

Ideapäivät on tarkoitettu niille, jotka toimivat oman ryhmänsä vertaisohjaajina ja jotka ovat kouluttautuneet VoiTas- koulutusohjelman mukaisesti.

Paikka, aika ja tarkempi ideapäivän sisältö ilmoitetaan vertaisohjaajaverkoston jäsenille s-postilla. Muistathan ilmoittautua!

Yhteystiedot

Liikuntakoordinaattori
Marika Peltonen
puh. 020 615 8436

LIiikunnanohjaaja
Sami Lampila
puh. 020 615 7081

etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi