+
-+ Tulosta
Kyyti-kirjastojen kirjastokortteja

Kirjastokortti - avain elämyksiin

Kirjastosta saa avun tiedonjanoon ja piristystä arkeen. Kirjastokortilla voi lainata kirjoja, lehtiä, DVD-levyjä ja paljon muuta.

Kirjastokorttiin liitetty tunnusluku avaa lisää ovia. Tunnusluku mahdollistaa joustavan itsepalvelun kirjaston automaateilla. Kirjastokortilla ja tunnusluvulla pääsee uusimaan omat lainat ja tekemään varauksia Kyyti.finna.fi -verkkopalvelussa.

Kirjastokortilla ja siihen liitettävällä tunnusluvulla avautuu ovi Elimäen, Haanojan ja Inkeroisten omatoimikirjastoon. Samoin kirjastokorttia tarvitaan lainaus- ja palautusautomaateilla käyntiin.

Musiikin kuuntelu Naxos-palvelusta vaatii vain kirjastokortissa olevan numeron.

Mistä kirjastokortin saa?

Kirjastokortti on henkilökohtainen ja sen saa mistä tahansa Kouvolan kirjastopisteestä tai kirjastoautosta. Kortin saamiseksi on todistettava henkilöllisyys ja ilmoitettava Suomessa sijaitseva osoite. Alle 15-vuotiaan korttiin vaaditaan huoltajan suostumus. Ensimmäinen kirjastokortti on maksuton. Sama kirjastokortti toimii kaikissa Kymenlaakson Kyyti-kirjastoissa.

Myös tunnusluvun voi saada mistä tahansa kirjastopisteestä henkilöllisyytensä todistamalla. Tunnuslukua ei anneta puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiakkaan niin halutessa hänelle voidaan lähettää eräpäivämuistutus ennen eräpäivää tekstiviestinä tai sähköpostitse.

Lue lisää kirjaston käyttösäännöistä.

Yleisten kirjastojen tunnus

Yhteystiedot

Kouvolan pääkirjasto
020 615 5232
kirjastokouvola.fi
Salpausselänkatu 33
45100
Kouvola

Seuraa meitä Facebookissa

Naxos Music Library

Ellibs

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme