+
-+ Tulosta
Vinkit

Kirjastopalvelut

Kymenlaakson Kyyti-kirjastot

Nimi Kyyti tulee sanoista Kymenlaakson yhteinen tietojärjestelmä ja sillä tarkoitetaan Kymenlaakson alueen yleisten kirjastojen muodostamaa yhteistyöverkostoa, jolla on käytössään yhteinen kirjastojärjestelmä, tietokantapalvelut, seutulainaus ja kirjojen kuljetuspalvelu. Kirjaston asiakkaalle tämä näyttäytyy asioinnin helppoutena.

Samalla kirjastokortilla voi lainata kaikissa Kymenlaakson kirjastoissa ja lainat voi palauttaa mihin tahansa Kyyti-kirjastoon. Kyyti-kimpan yhteistyöverkostoon kuuluvat Haminan, Iitin, Kotkan, Kouvolan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kirjastot.

Kyyti.finna.fi on kymenlaaksolaisten kirjastojen yhteinen sivusto, jossa tiedotetaan kirjastouutisista ja ajankohtaisista tapahtumista.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kirjasto ja kirjastokortti

Xamk:n kirjasto on kaikille avoin kirjasto. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun eli Xamk:n kirjastokortilla voi lainata Kymenlaakson yleisistä kirjastoista, kun kortti on aktivoitu kirjastojärjestelmään. Vastaavasti kaupunginkirjaston kortti voidaan aktivoida ammattikorkeakoulun kirjastoon.

Yhteystiedot

Kouvolan pääkirjasto
020 615 5232
kirjastokouvola.fi
Salpausselänkatu 33
45100
Kouvola

Seuraa meitä Facebookissa

Naxos Music Library

Ellibs

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme