+
-+ Tulosta
Kuusankosken kirjasto

Kirjasto on mahdollisuus viihtymiseen ja omaehtoiseen oppimiseen. Kirjastojen kokoelmat tarjoavat tosiasioita ja näkemystä eri alojen opiskeluun. Kirjallisuutta on katselukirjojen ensisanoista tieteellisiin tutkimuksiin. Tarjolla on myös taidetta ja viihdettä esim. elokuva- ja musiikkiaineistoissa. Kirjastot ovat kaikkia varten.

Kaikissa Kouvolan kirjastoissa on asiakaspäätteitä ja langaton verkko ajankohtaisten asioiden seuraamista ja sähköistä asiointia varten. Kyyti.finna.fi- sivuston kautta voi hakea ja varata aineistoa verkossa, myös omien lainojen uusinta onnistuu netissä. Seutukuljetus toimittaa aineiston haluttuun kirjastoon Kymenlaakson Kyyti-kirjastojen yhteistyönä kaikkien kuntien kokoelmista.

Kyyti-kirjastojen uusi verkkokirjasto Kyyti-Finna avataan 3.9.2018. Kyyti-Finnan osoite on https://kyyti.finna.fi. Vanha kyyti.fi-sivusto poistuu käytöstä, mutta osoitteesta on toistaiseksi uudelleenohjaus uuteen Kyyti-Finnaan.

Taiteista, taiteilijoista ja vaikkapa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneet kohtaavat tapahtumissa ja näyttelyissä .

Elimäen, Haanojan ja Inkeroisten kirjastot toimivat osan aukioloajastaan omatoimikirjastoina. Omatoimikirjastoissa voi lainata, sinne voi palauttaa ja sieltä voi käydä noutamassa varattua aineistoa. Sisäänpääsyyn ja lainaus- sekä palautusautomaatteihin tarvitaan kirjastokortti ja siihen liitetty kirjastoista saatava tunnusluku.

Kirjastojen toimintaa kehitetään saadun palautteen ohjaamana, hankintaehdotukset käsitellään ja kaukolainaus tarjoaa ratkaisun yksittäisiin tarpeisiin.

Kouvolan kirjastojen tapahtumia

Jaalan ja Myllykosken kirjasto omatoimikirjastoiksi

Jaalan ja Myllykosken kirjastot laajensivat palveluitaan, kun ne siirtyivät omatoimikirjastoiksi. Sekä Jaalan että Myllykosken lähikirjastoista saa jatkossakin myös henkilökohtaista palvelua arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Palveluajankohdiksi valikoidaan asiakasystävällisesti sekä aamu- että ilta-aukioloja.

Omatoimikirjastoiksi siirtyminen tarkoittaa, että näissä kirjastoissa voi asioida henkilökohtaisten palveluaikojen lisäksi omatoimisesti myös viikonloppuina sekä päivittäin varhain aamulla tai myöhään illalla.

Yleisten kirjastojen tunnus

Yhteystiedot

Kouvolan pääkirjasto
020 615 5232
kirjastokouvola.fi
Salpausselänkatu 33
45100
Kouvola

Seuraa meitä Facebookissa

Naxos Music Library

Ellibs

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme