+
-+
Kuusankosken kirjasto

Kirjasto on mahdollisuus viihtymiseen ja omaehtoiseen oppimiseen. Kirjastojen kokoelmat tarjoavat tosiasioita ja näkemystä eri alojen opiskeluun. Kirjallisuutta on katselukirjojen ensisanoista tieteellisiin tutkimuksiin.Tarjolla on myös taidetta ja viihdettä esim. elokuva- ja musiikkiaineistoissa.

Kirjastot ovat kaikkia varten.

Ajankohtaisen asioiden seuraamiseen tietoverkoissa samoin kuin sähköiseen asiointiin on kaikissa kirjastoissa työasemia ja langaton verkko. www.kyyti.fi- sivuston kautta voi hakea ja varata aineistoa verkossa, myös omien lainojen uusinta onnistuu netissä. Seutukuljetus toimittaa aineiston haluttuun kirjastoon Kymenlaakson Kyyti-kirjastojen yhteistyönä kaikkien kuntien kokoelmista.

Taiteista, taiteilijoista ja vaikkapa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneet kohtaavat tapahtumissa ja näyttelyissä .

Elimäen, Haanojan ja Inkeroisten kirjastot toimivat osan aukioloajastaan omatoimikirjastoina. Omatoimikirjastoissa voi lainata, sinne voi palauttaa ja sieltä voi käydä noutamassa varattua aineistoa. Sisäänpääsyyn ja lainaus- sekä palautusautomaatteihin tarvitaan kirjastokortti ja siihen liitetty kirjastoista saatava tunnusluku.

Kirjastojen toimintaa kehitetään saadun palautteen ohjaamana, hankintaehdotukset käsitellään ja kaukolainaus tarjoaa ratkaisun yksittäisiin tarpeisiin.

Yhteystiedot

Kouvolan pääkirjasto
020 615 5232
kirjastokouvola.fi
Salpausselänkatu 33
45100
Kouvola

Seuraa meitä Facebookissa

Twitter

Naxos Music Library

Ellibs