+
-+ Tulosta

Tehostettua palveluasumista antava 50 asukaspaikkainen Harjukoti sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kouvolan keskustasta. Harjukoti toimii vuonna 2014 peruskorjatuissa tiloissa. Asunnot omistaa Kouvolan Asunnot Oy.

Yhteensä 48 asuntoa sijaitsevat kahdella tuvalla, ylä- ja alatuvalla. Harjukodilla on kaksi pariskunnan asuntoa ja loput 46 asuntoa ovat yhden hengen asuntoja. Asunnot jokainen voi sisustaa omilla huonekaluillaan. Jokaisessa huoneessa on oma wc/suihkutila. Molemmilla tuvilla on yhteiset tilat; ruokailu- sekä tv-tuvat. Pohjakerroksesta löytyy yhteinen sauna, jonka käyttö on päivittäistä.

Asumispalvelun tavoitteena on asukkaan hyvä, turvallinen sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi. Nämä saavutetaan silla että jokaisella asukkaalla on oma vastuuhoitaja. Jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelma yhdessä asukkaan ja hänen omaistensa kanssa.

Hakeutuminen Harjukotiin tapahtuu asumispalveluohjauksen kautta.


Banneri asiakaspalautteen antoon

Harjukodin asiakaskyselyyn pääsee vastaamaan tämän linkin kautta.


Yhteystiedot

Harjukoti
Kotiharjuntie 10
45100 Kouvola
Sijainti kartalla

Hoivatyön esimies
Heli Karttunen
puh. 020 615 8515

Sairaanhoitaja,
tiimivastaava ylätupa

Ansela Villikka
puh. 020 615 1253

Sairaanhoitaja, tiimivastaava alatupa
Marjo Uutela
puh. 020 615 7070

Hoitajat
Alatupa
puh. 020 615 5370

Ylätupa
puh. 020 615 8360

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Liitetiedostot

Omavalvontasuunnitelma (Harjukoti) [pdf, 1 MB]

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme