Elintarvikevalvonnan projektit
Näiltä sivuilta löydät tietoa terveysvalvonnan toteuttamista projekteista ja niistä laadituista yhteenvedoista.
2022
- Uppopaistorasvaprojekti 2022 (pdf, 107,69 kt)
- Sushiprojekti 2022 (pdf, 69,91 kt)
- Suolaprojekti (pdf, 106 kt)
- Pizzojen gluteenittomuus – jatkoprojekti (pdf, 146 kt)
2021
2020
2019
2018
- Pintapuhtaus ravintoloissa
- Pizzalaatikoiden elintarvikekelpoisuus
2017
- Konditoriatuotteiden laaduntarkkailu
- Myymälöissä jauhetun lihan laaduntarkkailu
2016
- Myymälöiden salaattibaarien hygienia ja tuotteiden mikrobiologinen (laatu Kaakkois-Suomen sekä Etelä-Savon alueella
2014
- Riisi- ja makaronipohjaisten kylmien salaattien hygieeninen laatu
Päivitetty 8.11.2022