Kulttuurivirta

Kulttuurivirta on ikääntyneille suunnattu kulttuuriohjelma. Kotona asuvien ryhmätoiminnassa mukana vapaaehtoiset ns. ”Kulttuuriveturit”. Kulttuurikasvatus tarjoaa maksuttomia kulttuurivierailuja ikääntyneiden asumispalveluiden, päiväkeskusten sekä kotona asuvien ikäihmisten hyvinvoinnin tueksi ja iloksi.

Lue lisää kulttuurivirrasta tästä linkistä.

Kulttuurista virkistystä

Nauti kesästä kulttuurin parissa! ”Kulttuurista virkistystä” on kesätapahtumien sarja koko perheelle. Vuorovaikutteiset yleisölle avoimet, maksuttomat kesän kulttuuritilaisuudet järjestetään Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon ulkonäyttämöillä kesä- ja elokuussa.

Lue lisää kulttuurista virkistystä tästä linkistä.

Kulttuuri- ja taidetapahtumat

Kaupungin kulttuuripalveluiden tapahtumatuotanto ja kulttuurikasvatus järjestävät kulttuuri- ja taidetapahtumia kaiken ikäisille kohderyhmille ympäri vuoden.

Lue lisää kulttuuri- ja taidetapahtumista tästä linkistä.

Kulttuuritapahtumien verkkolähetykset

Lue lisää alla olevista kulttuuritapahtumista klikkaamalla linkkiä. Tapahtumien sivuilta löytyvät myös YouTube-kanavan tallenteet

Poikilo-museot

Kouvolatalolla sijaiseva Poikilo-museot käsittää taidemuseon ja kaupunginmuseon. Taidemuseon näyttelyt vaihtuvat kolmasti vuodessa ja kaupunginmuseon teemoitetut näyttelyt noin kahden vuoden välein. Näyttelyt on suunnattu kaikenikäiselle väestölle.

Lue lisää Poikilo-museoista tästä linkistä.

Lisäksi meillä on museopedagogin kanssa liikkuva Matkalaukkumuseo, jonka voi tilata erikseen vaikka päivätoimintakerhon muisteluhetkeen.

Lue lisää Matkalaukkumuseosta tästä linkistä.

Päivitetty 22.2.2024

Sivun alkuun