+
-+ Tulosta

Hammashoito ja suun terveydenhuolto

Terveyskeskushammashoidossa keskitytään perushammashoitoon sekä asiakkaiden ohjaamiseen suun terveyden ylläpitämiseen.

Palveluihin ovat oikeutettuja kaiken ikäiset kuntalaiset.

Hoidosta peritään lakisääteiset asiakasmaksut.

Suun terveydenhuollon palveluihin kuuluvat tarkastukset ja tutkimukset, sairauksia ehkäisevät toimenpiteet ja yksilöllinen neuvonta sekä erilaisten hampaiden ja suun sairauksien hoito. Tehtäviimme kuuluu myös väestön suun terveyden edistäminen yhteistyössä muiden terveydenhuollon toimijoiden sekä muiden toimijoiden kanssa.

Suun ja hampaiston tutkimukset ja tarkastukset, sairauksien hoito sekä yksilöllinen ehkäisevä hoito ja neuvonta tehdään hammaslääkäreiden ja suuhygienistien vastaanotoilla. Yksilöllistä neuvontatyötä tekevät myös hammashoitajat.

Hoito tapahtuu ajanvarausvastaanotoilla, ellei kysymyksessä ole kiireellisesti hoitoa vaativa särky tai tapaturma. Kiireellistä hoitoa varten on hammaslääkäripäivystys. Ajanvaraus hoitoon tai tarkastukseen tapahtuu suun terveydenhuollon keskitetyn ajanvarauksen kautta. Asiakkaidemme käytössä ovat myös sähköiset palvelut tekstiviestillä tai internetissä, jossa voi muuttaa tai perua varatun ajan tai tiedustella unohtunutta varattua aikaa.

Tekstiviestimuistutus:
Mikäli tietojärjestelmässämme on ajantasainen matkapuhelinnumeronne, tulee varatusta hammashoidon vastaanottoajasta tekstiviestimuistutus noin kahta päivää aikaisemmin.

Yhteystiedot

Terveyskeskuksen hammashoitoloiden ajanvaraus ja neuvonta
puh. 020 615 1008

Hyvä asiakkaamme, potilas- ja tietoturvallisuuden varmistamiseksi pyydämme teitä hammashoitoon tullessanne todistamaan henkilöllisyytenne.

Liitetiedostot

Hammaslääkäriksi Kouvolaan -esite [pdf, 265 KB] NÄIN PIDÄT KESÄSUUN TERVEENÄ! [pdf, 192 KB]

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme