Alakoululaisille järjestetään kesäkerhotoimintaa (nuorisopalvelut) kouluilla kesäkuunssa kaksi viikkoa sekä elokuun ensimmäisellä viikolla.

Kesäkerho on tarkoitettu Kouvolan kaupungin perusopetuksen alakoulun oppilaille. Mikäli kerhon osallistujamäärää joudutaan rajaamaan, etusijalla ovat 1. ja 2. -luokkalaiset sekä tuen tarpeessa olevat oppilaat.

Kesäkerhoa järjestetään kesällä 2021 kesäkuussa 7.-18.6.2021 klo 9.00-15.00 ja elokuussa 2.-6.8.2021 klo 9.00-15.00. Kerhossa ei tarjota ruokaa, vaan kerho toimii eväsperiaatteella. Kerhopaikoissa on käytössä jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Ohjaajina kerhoissa toimivat koulunkäynninohjaajat. Tarkempaa tietoa kerhon toiminnasta ja sisällöstä annetaan toukokuun loppuun mennessä, ennen kerhon aloittamista.

Kesäkerhojen toimipaikat kesällä 2021:

Kesäkuussa 7.-18.6.2021

  • Eskolanmäen koulu
  • Inkeroisten yhteiskoulu
  • Keskustan koulu
  • Korian koulu
  • Mansikkamäen koulu
  • Niinistön koulu

Elokuussa 2.-6.8.2021

  • Eskolanmäen koulu
  • Inkeroisten yhteiskoulu
  • Korian koulu
  • Niinistön koulu

Kerhon ajankohta sekä suunnitellut toimintapaikat päätetään vuosittain ja niistä ilmoitetaan huoltajille hakemisen yhteydessä. Toteutuneet kerhot ilmoitetaan huoltajille huhti-toukokuussa kirjeellä.

Hakeminen

Kesäkerhoon haetaan ensisijaisesti Wilman kautta ja huoltajille lähetetään Wilma-tiedote hakuajan käynnistyttyä. Hakemuksen löydät Wilman selainversiosta, hakemukset ja päätökset -osiosta 18.2.-14.3.2021.

Hakea voit myös paperisella lomakkeella, joka tulee palauttaa hakuajan päättymiseen mennessä. Lomakkeen saat tarvittaessa myös omalta koulutasi. Palautusosoite: Kasvun tuki ”Kesäkerho”, Torikatu 10, PL 85, 45101 Kouvola. Vaihtoehtoisesti voit jättää lomakkeen Kouvolan kaupungintalon A-ovessa olevaan postilaatikkoon tai info-pisteeseen.

Kesäkerhoon ilmoittautuminen on sitova. Mikäli kesäkerho ei toteudu ilmoitetulla koululla, hakemus raukeaa, ellei toissijaisesta järjestämispaikasta sovita erikseen.

Kerhomaksut

Kesäkerhon hinta on 60 € kesäkuulta ja 25 € elokuulta ja se laskutetaan kokonaisuudessaan läsnäolopäivistä riippumatta.

Maksu voidaan jättää perimättä, jos perhe on toimeentulotuen asiakas. Maksua voidaan alentaa, jos huoltajan elatusvelvollisuus, toimeentuloedellytykset tai huollolliset näkökulmat huomioon ottaen siihen on syytä. Vapaamuotoinen, kirjallinen anomus maksun alentamisesta tai perimättä jättämisestä liitteineen (tulotiedot, toimeentulotukipäätös) toimitetaan 1.6.2021 mennessä. Palautusosoite: Kasvun tuki ”Kesäkerho”, Torikatu 10, PL 85, 45101 Kouvola. Vaihtoehtoisesti voit jättää lomakkeen Kouvolan kaupungintalon A-ovessa olevaan postilaatikkoon tai info-pisteeseen.


Päivitetty 17.8.2021