Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO

Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO on monialainen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain runsaat 3 000 nuorta ja aikuista ammatillisessa tutkintoperusteisessa koulutuksessa sekä täydennyskoulutuksessa. Henkilökuntaa on noin 200.

KSAO toimii tällä hetkellä pääsääntöisesti neljässä eri toimipisteessä Kouvolan alueella. Lisäksi KSAOlla on luonto-ja ympäristöalan sekä logistiikan oppimisympäristöt käytössään.

KSAOssa järjestetään myös yrityskohtaisia henkilöstökoulutuksia. Tarjonnassamme on mm. monipuolinen valikoima työelämän kortti-, sertifikaatti- ja ammattipätevyyskoulutuksia.

Ammattiopistossa on tarjolla monipuolisia palveluja. Utinkatu 44 toimipisteen yhteydessä toimii hius- ja kauneudenhoitoalan asiakaspalvelupiste PikkuSalonki ja opetusravintola Pikkukokki. Monilta osastoilta voi myös ostaa erilaisia tuotteita ja palveluja.

Lue lisää: www.ksao.fi

Rautatiealan koulutusta KRAO:sta

KRAO jatkaa rautatiealan perinteikästä, yli satavuotiasta koulutustoimintaa, jota järjesti aiemmin VR Koulutuskeskus (VRKK). Koulutukset toteutetaan valtakunnallisesti, viranomaisten hyväksymien koulutusohjelmien pohjalta asiakkaiden tarpeet huomioiden. KRAO tarjoaa ainoana Suomessa mm. verturinkuljettajien sekä liikenteenohjaajien koulutusta.

Katso lisää: www.krao.fi

Kouvolan aikuiskoulutus

Kouvolan aikuiskoulutus tarjoaa ajanmukaista ja laadukasta koulutusta niin yksityisille henkilöille kuin alueen yrityksille ja erilaisille yhteisöille yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Joihinkin tutkintotavoitteisiin koulutuksiin on jatkuva haku. Sivulta löydät lisätietoa, yhteyshenkilöt ja hakulomakkeet. Lue lisää aikuiskoulutuskeskuksen sivuilta!


Päivitetty 23.8.2019