Alakoululaisille järjestetään kesäkerhotoimintaa kouluilla kesäkuussa. Kesän 2024 hakuaika on päättynyt.

Kesäkerho on tarkoitettu kouvolalaisille alakouluikäisille oppilaille. Mikäli kerhon osallistujamäärää joudutaan rajaamaan, etusijalla ovat alkuopetuksen (1.–2. lk) sekä tuen tarpeessa olevat oppilaat.

Kesäkerhoa järjestetään kesällä 2024 3.–14.6.2024 klo 9.00–15.00.

Kesäkerho tarjoaa ohjattua toimintaa ja yhdessäoloa aikuisen ohjauksessa. Kesäkerhon ohjelma pyritään suunnittelemaan lasten toiveiden mukaisesti, jos mahdollista. Ohjelmassa on mahdollisimman paljon ulkoilua ja retkiä lähimaastossa, pelejä, leikkejä ja yhdessä oloa. Ohjaajina toimivat pääsääntöisesti koulunkäynninohjaajat.

Kerhossa ei tarjota ruokaa, vaan lapsi tuo mukanaan omat eväät. Kerhopaikoissa on käytössä jääkaappi sekä mikroaaltouuni.

Toimintapaikat, joihin voit hakea kesällä 2024:

  • Jokela-Niinistön alakoulun Niinistön toimipiste
  • Korian koulu
  • Kymintehtaan koulun Pilkan toimipiste
  • Mansikkamäen koulu
  • Myllykosken yhtenäiskoulun Saviniemen toimipiste
  • Sarkolan koulu.

Kerhon ajankohta sekä suunnitellut toimintapaikat päätetään vuosittain.

Haku kesäkerhoon on päättynyt

Voit hakea kesäkerhoon Wilman kautta. Huoltajille lähetetään Wilma-tiedote hakuajan käynnistyttyä. Hakulomakkeen löydät Wilman selainversiosta, hakemukset ja päätökset -osiosta hakuaikana 19.2.–15.3.2024.

Voit hakea kesäkerhoon myös paperisella lomakkeella, joka tulee palauttaa 15.3.2024 mennessä osoitteeseen Kasvatus ja opetus ”Kesäkerho”, Torikatu 10, PL 85, 45101 Kouvola.

Päätös kesäkerhopaikasta tehdään huhtikuun aikana, jolloin sitoudut maksamaan kesäkerhomaksun.

Kerhomaksu

Kesäkerhon hinta on 60 €. Kesäkerhon maksu laskutetaan kokonaisuudessaan läsnäolopäivistä riippumatta.

Maksu kesäkerhosta voidaan jättää perimättä, jos perhe on toistuvasti toimeentulotuen asiakas. Maksu voidaan puolittaa, jos perheen tulot alittavat maksuttoman varhaiskasvatuksen rajan. Vapaamuotoinen, kirjallinen anomus maksun alentamisesta tai perimättä jättämisestä liitteineen (tulotiedot, toimeentulotukipäätös) toimitetaan 31.5.2024 mennessä osoitteeseen: Kasvatus ja opetus, Kesäkerho, Torikatu 10, 45100 Kouvola.

Päivitetty 19.3.2024

Sivun alkuun