Älä huku massaan! Kouvolassa voit elää omannäköistä elämää.
Täältä löydät monenlaista menijää start-up -yrittäjästä opiskelijaan ja kotiäitiin. Voit harrastaa, osallistua ja tulla mukaan.
Kouvolassa näyt.

Oikeastaan Kouvola on mahdollisuuksien paikka. Meillä ei turhia tärkeillä! Täällä saat olla oma ihana itsesi. Viskaa solmiot nurkkaan tai pynttäydy ykkösiin, valinta on sinun!

Upea luonto ja sopivasti cityä

Kouvola on kaupunki keskellä luontoa.
Jos tykkäät pikkukahviloista, vanhoista tehtaista, bändikeikoista, musiikista, teatterista, luontopoluista tai vaikka ihan hiihdosta, Kouvola on paikkasi maailmassa.

Kaupungilta löydät monta kahvilaa. Lähin luontopolku on ihan nurkan takana. Urheilukenttiä on lukuisia, eivätkä metsät ja järvet ole koskaan kaukana.

Kaiken halki virtaa huikea Kymijoki.

Aikaa ja laatua elämiseen

Kouvolassa voit elää monella tavalla, ja useimmiten kohtuuhintaan.

Täältä löydät cityelämää ja pieniä kyliä. Tehdastaajamia. Maaseutua. Joenvartta. Vuokrakämppiä. Rakennuspaikkoja. Mahdollisuuksia mökkeilyyn, asumiseen ja vaikka palstaviljelyyn.

Eikä haittaa, vaikka kävisit töissä Helsingissä. Tänne ehdit illaksi kotiin.

Kouvolassa aikaa jää elämiseen. Täällä voit suosia myös kestävää elämäntapaa. Moni palvelu löytyy läheltä, ja pyöräteitä löytyy satoja kilometrejä.

Kytkeydy Kouvolaan

Älä jää ohitusraiteelle, kytkeydy Kouvolaan!

Täällä pääset helposti mukaan töiden, opintojen, harrastuksien tai asuinpaikkasi kautta. Kouvolassa naapurit ovat lähellä ja ihmiset lähestyttäviä. Ripaus mustaa huumoria rytmittää arkea.

Pienessä kaupungissa voit myös osallistua ja vaikuttaa. Lähde mukaan toimimaan tai ota kantaa! Liity seuraan tai järjestöön, olit sitten martta tai lätkäfani. Käy luennoilla, konserteissa ja koirapuistoissa. Lähde tekemään teatteria tai pulahda avantoon. Tutustu, kytkeydy. Kouvolassa et jää yksin.

Päivitetty 27.11.2023

Sivun alkuun