Kouvola on samalla kertaa keskellä luontoa ja silti tunnin parin päässä metropoleista. Muualla töissä käyvä matkustaa helposti junalla illaksi kotiin Kouvolaan. Monelle logistiikkayritykselle tai kansanvälisiä markkinoita tavoittelevalle Kouvola onkin loistava valinta.

Kouvolan sijaitsee Kaakkois-Suomessa, Kymenlaakson pohjois-osassa. Kouvola on raide- ja maantieliikenteen risteys, jossa sijaitsee Pohjois-Euroopan paras logistiikkakeskus.

Helsinkiin pääsee junalla tunnin välein, nopeimmillaan matka kestää reilun tunnin. Valtatie 6 vie Helsinkiin ja Laappeenrantaan, valtatie 12 Lahteen ja valtatie 15 Kotkaan ja Mikkeliin. Paikallisjuna kuljettaa Kouvolan keskustasta Korialle, Myllykoskelle ja Inkeroisiin sekä lähikaupunkien taajamiin. Liikkuminen kaikkiin ilmansuuntiin on helppoa ja nopeaa!

Rautatie- ja maantieterminaali Kouvola RRT on osoitus kaupungin keskeisestä sijainnista ja kansainvälisistä vientiyhteyksistä.

Matkaetäisyyksiä Kouvolasta

  • 1 h Suomen suurimpiin vientisatamiin
  • 1 h 30 min Vuosaaren satamaan Helsingissä
  • 1 h 30 min Kansainväliselle lentokentälle (Helsinki–Vantaa)
  • 1 h 20 min junayhteys Kouvola–Helsinki
Karttakuva, jossa näkyy Kouvolan tiet ja rautatiet lähikaupunkeihin sekä etäisyydet kilometreinä. Rautatie kulkee länteen Lahden kautta Helsinkiin, pohjoiseen Mikkeliin, itään Lappeenrantaan ja etelään Kotkaan. Kouvolasta Helsinkiin on 134 km, Lahteen 62 km, Heinolaan 73 km, Mikkeliin 106 km, Lappeenrantaan 87 km ja Kotkaan 57 km.

Päivitetty 17.4.2024

Sivun alkuun