Kiitos kaikille osallistujille! Jos haluat vielä palata aiheisiin tai et päässyt lainkaan mukaan, voit tutustua 15.4.2021 pidetyn webinaarin puheenvuorojen tallenteisiin näiden linkkien kautta:

Ida-Maria Volturi
Saku Tihveräinen
Heidi Popova

Kansainvälisen rekrytoinnin opas löytyy Business Finlandin sivuilta.

_________________________________________________________________

Onko yritykselläsi epävarmuutta kansainvälisen osaajan rekrytoinnissa? Tilaisuus on suunnattu yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneita ulkomaalaistaustaisten osaajien rekrytoinnista, mutta työkaluja ja tietoa vielä puuttuu. Esittelemme juuri ilmestyneen rekryoppaan ja kuulemme, miksi kansainvälisten osaajien rekrytointi kannattaa.

Ohjelma

08:30 Osaajia oppilaitoksista!
Ida-Maria Volturi, LUT&LAB Urapalvelut

”Haluatko turvata yrityksen jatkuvuuden tai kasvun?” Saku Tihveräinen, Talented Executive Talented Solutions Oy:stä konsultoi webinaarissa 15.4.2021.

08:45 Stepit kansainvälisen osaajan rekrytointiin
Saku Tihveräinen, Talented Executive
Talented Solutions Oy

09:30 Työkaluna Kansainvälisen rekrytoinnin opas
Heidi Popova, projektipäällikkö
Valtakunnallinen Kokka kohti Suomea -hanke

10:00 Tilaisuus päättyy

Tapahtuman järjestivät Kansainväliset työyhteisöt ja osaajat Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa ESR-hanke yhteistyössä TalentHUB Etelä-Karjala EAKR-hankkeen kanssa.

KOKKA Kansainväliset työyhteisöt ja osaajat Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa-hankkeen yhteistyökumppanit ovat: Kouvolan kaupunki, XAMK South-Eastern Finland University of Applied Sciences, , Aikuiskoulutus Taitaja, Cursor – Kotkan-Haminan seutu, SAMPO Saimaan ammattiopisto, EKAMI – Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Talenthub Etelä-Karjala, Etelä-Karjalan liitto, LAB University of Applied Sciences, LUT University, Wirma sekä Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 ja Euroopan unioni/ Euroopan sosiaalirahasto.

Päivitetty 27.12.2021

Sivun alkuun