Kouvolan sijainti on logistisesti erinomainen: rautatieyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin ja päätieverkkoyhteydet kuuteen suuntaan.

Sijainti palvelee hyvin logistiikan tarpeita. Kouvolan logistinen vaikutusalue ja lähijakelun potentiaali on suuri: parhaimmillaan Kouvola palvelee yli 650 000 asukkaan aluetta.

Kouvolassa on Suomen suurin rautatielogistiikan keskus ja tavaraliikenteen järjestelyratapiha. Täältä on lyhyet etäisyydet pääkaupunkiseudulle sekä HaminaKotkan ja Vuosaaren satamaan.

Teholan logistiikka-alue Kouvolassa sijaitsee päätieverkon ja rautatien solmukohdassa. Alueella toimii kaksi rautatie- ja maantieterminaalia Kouvola RRT sekä Kouvola Cargo Yard.

Löydä logistiikkatontti yrityksellesi

Kouvolassa on tilaa sekä joustavaa ja edullista toimia – löydätkö sinä täältä sopivan tontin yrityksellesi?

Teholassa on toiminut rautatie- ja maantieterminaali KCY (Kouvola Cargo Yard) jo vuosia. Uusi terminaali, Kouvola RRT on rakenteilla ja otetaan käyttöön vuoden 2023 alusta. Se on Suomen ensimmäinen rautatie- ja maantieterminaali, jossa voidaan käsitellä yli kilometrin pituisia junia kokonaisina. RRT tuo uusia mahdollisuuksia logistiikan toimijoille. Aluelle rakennetaan uusia tontteja radan läheisyyteen erinomaisten liikenneyhteyksien päähän.

Katso tonttitarjontamme logistiikkakeskuksessa reaaliaikaisesta kartasta.

Karttakuva Kouvolan logistiikka-alueesta ja siellä vapaana olevista tonteista.

Lue lisää logistiikkatonteista.

Päivitetty 28.2.2024

Sivun alkuun