Ilmoita lapsi tulevan syksyn esiopetukseen joko sähköisellä lomakkeella tai paperilomakkeella viimeistään 27.2.2022.

Paperilomakkeen voit tulostaa sivupalkin linkistä. Lomakkeita saa myös päiväkodeista ja lomakkeet voi palauttaa mihin tahansa päiväkotiin, kaupungintalon info-pisteeseen tai H-ovessa sijaitsevaan postilaatikkoon.

Palauta paperilomake osoitteeseen
Varhaiskasvatus/esiopetukseen ilmoittautuminen
PL 85
45101 Kouvola

Esiopetuksen kuljetusetu

Lapselle voi hakea kuljetusetua esiopetukseen, jos matka määriteltyyn lähiesiopetuspaikkaan on yli viisi kilometriä. Ensisijainen kuljetusetuuden muoto on saattoavustus. Kuljetusetu ei koske päivähoitokuljetuksia. Kuljetusetua voit hakea sivupalkin liitteistä tulostettavalla lomakkeella.

Päivähoito

Voit myös hakea lapselle päivähoitopaikkaa. Päivähoitoa haetaan erillisellä lomakkeella. Päivähoitoa voi hakea esimerkiksi huoltajien työn tai opiskelun takia tai silloin, kun se on muuten perusteltua.

Jätä päivähoitohakemus viimeistään 4 kuukautta ennen toivottua hoidon alkamispäivää. Jos hoitopaikan tarve johtuu äkillisestä työllistymisestä, opiskelusta tai koulutuksesta, hae päivähoitopaikkaa mahdollisimman pian.

Viialan koulussa esiopetuksessa olevien päivähoito järjestetään koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Tähän haetaan omalla lomakkeella, lomakkeen saa aamu- ja iltapäivätoiminnan sivuilta.

Päivitetty 18.3.2022

Sivun alkuun