+
-+ Tulosta

Ilmoittautuminen esiopetukseen

Esiopetukseen ilmoittautumisen voit tehdä sähköisenä verkkopankkitunnuksilla.

Kirjaudu sähköiseen päivähoitohakemukseen

Kirjaudu sähköiseen esiopetus-ilmoittautumislomakkeeseen

Huomaa, jos lapsi tarvitsee maksuttoman esiopetuksen (4 h/pv) lisäksi päivähoitoa, niin sitä tulee hakea erillisellä päivähoitohakemuksella. Kirjaudu tässä tapauksessa sähköiseen päivähoitohakemukseen. Lapsella on oikeus kokopäiväiseen varhaiskasvatukseen huoltajien työn tai opiskelun takia tai silloin kun se on perusteltua lapsen kehityksen, tuen tarpeen tai perheen olosuhteiden takia.

Hakemus päivähoitoon tulee jättää viimeistään 4 kk ennen toivottua hoidon alkamispäivää. Mikäli hoitopaikan tarve johtuu äkillisestä työllistymisestä, opiskelusta tai koulutuksesta, tulee päivähoitopaikkaa hakea niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin hoidon tarve alkaa.

Utin ja Viialan koulujen esiopetukseen ilmoittautuneiden lasten mahdollisesti tarvitsema hoito järjestetään koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan omalla lomakkeellaan, koska haku ei ole mahdollista sähköisesti.

Käsin täytettävän hakemuksen tai ilmoittautumislomakkeen voit tulostaa sivun oikeassa reunassa olevista lomakkeista.

Lomakkeita saa myös päiväkodeista ja kaupungin yhteispalvelupisteistä. Lomakkeet voi palauttaa mihin tahansa päiväkotiin tai kaupungin yhteispalvelupisteeseen.

Yhteystiedot

Varhaiskasvatuksen palvelualueiden esimiehet

Palvelusetelipäiväkodit
Asta Nikander
puh. 020 615 7612

Anjala, Inkeroinen, Kaipiainen, keskustan alue, Myllykoski, Sippola, Ummeljoki ja Utti
Satu Hyytiä
puh. 020 615 5985

Elimäki, Jaala, Koria, Kuusankoski ja Valkeala
Anja Kettunen
puh. 020 615 7822

Päivähoitopaikka-koordinaattorit

Päivähoitopaikat kartalla

Liitteet

Ilmoittautuminen esiopetukseen [pdf, 212 KB] Varhaiskasvatushakemus [pdf, 173 KB]

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme