+
-+ Tulosta
Wiipurintien Markkinat

Wiipurintien markkinat

Wiipurintien markkinat jatkaa Verlan aika -tapahtumien sekä kerran Kasarminmäellä nähdyn Kouvo La Arctopolis -keskiaikatapahtuman pohjalta. Kaikenikäisille suunnattu, historiaa elävöittävä tapahtuma Wiipurintien markkinat esittelee tänä kesänä Kouvolan Kasarminmäellä erityisesti sotahistoriaa.

Kouvolassa nähdään ensi kesänä historiallisia sotilaspukuja, tykkejä ja suomenhevosia, kun Wiipurintien markkinat -tapahtuma levittäytyy Kasarminmäelle
5. - 6.8.2017. Tapahtuma pohjautuu myös Kasarminmäen omaan historiaan. Ohjelmistoon kuuluu edelleen keskiaikaiset ritariturnajaiset. Mukana on esiintymisryhmiä useilta eri vuosisadoilta viikinkiajasta keskiaikaan sekä 1600-luvulta toiseen maailmansotaan. Samalla voi nauttia eri maiden vanhasta kansanmusiikista, sillä Wiipurintien markkinat on myös musiikkitapahtuma. Esiintyjinä ovat muun muassa Barbarian Pipe Band Italiasta, The Sandsacks Saksasta ja Härkätien Leikarit Suomesta. Pienille lapsille on tarjolla pehmomiekkailua, kotieläinpihan eläimiä, talutusratsastusta ja pienoisnäytelmä Heppasatu viikingeistä, jonka päärooleissa ovat oikeat hevoset.

Yhteystiedot

Helena Jetsu
Kulttuurituottaja
020 615 7420
helena.jetsukouvola.fi