+
-+ Tulosta

Rekolan asuinalueen kehittäminen

Miten Rekolan asuinaluetta vois kehittää?

Tarvitaanko Rekolaan mielestäsi uusia penkkejä, opasteita, parempaa valaistusta tai vaikkapa ulkokuntoiluvälineitä? Onko ulkoilureiteissä, kevyen liikenteen väylissä tai viheralueissa kehitettävää? Entä mitä kaupungin omistamille rakentamattomille tai vajaakäyttöisille tonteille pitäisi tehdä?

Vastaa kyselyyn tästä ja voit vaikuttaa alueen suunnitteluun! Verkkokysely on auki 10.6.2018. saakka.

Tule pistäytymään myös kahvikupposella Asukastupa Kotkattaressa (Kotkantie 14) maanantaina 11.6.2018 klo 17-19.30 välisenä aikana ja kertomaan ajatuksistasi Rekolan kehittämiseksi. Ideoita keräämässä ja kysymyksiin vastaamassa Kouvolan kaupungin, Kouvolan Vesi Oy:n ja Kouvolan Asunnot Oy:n edustajia.

Suunnittelualueen sijainti opaskartalla

Mielipiteitä ja ideoita kerätään alueen tulevan kehittämisen tueksi. Tulevaisuuden suunnitelmia on ainakin alueen vesihuollon ja katujen saneeraamiseksi sekä Kuovintien vuokrakerrostalojen purkamiseksi. Osallistumalla voit vaikuttaa!

Yhteystiedot

Sanna Laukkanen
Vuorovaikutussuunnittelija
020 615 1339
sanna.laukkanenkouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme