+
-+ Tulosta

Kuusaantien ja tehtaan välinen alue

Puistomaa, Melkunmäki-Pajamäki, Tähtee ja Väkkärä

Puistomaa

Puistomaa on vehreä asuinalue kallioisten metsämaastojen välissä. Asutuksesta pääosa on kerros- ja rivitaloja. Alueella palvelee muun muassa kauppa, kioski ja päiväkoti. Lähin koulu on Keskustan koulu noin kilometrin päässä. Keskustan palvelut ovat lähellä.

Melkunmäki-Pajamäki

Melkunmäki-Pajamäki -alue sijaitsee pääosin jyrkähkössä rinteessä Puistomaan alueen yläpuolella. Alue on rauhallista pientaloaluetta. Vieressä ovat upeat kumpuilevat metsämaastot polkuineen. Muutaman sadan metrin päässä ovat Puistomaan palvelut, mm. päiväkoti ja kauppa.

Tähtee

Tähteen alueella on kauniita vanhoja rakennuksia, joita on kunnostettu ja siellä on paljon myös uusia taloja. Joen läheisyys tekee alueesta viihtyisän. Tähteen koulu on lähellä.

Väkkärä

Väkkärän pientaloalueen laitamilla sijaitsee kolme kerrostaloa. Eerola Golf-keskus Kymijoen varrella on vilkkaassa käytössä. Pessankosken sillan kautta on nopea yhteys Voikkaalle tai Valkealan ja Kouvolan puolelle.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme