Ajankohtaista

Pääportinkatu suljetaan vesihuollon saneerauksen vuoksi

Sakaristontien vesihuollon saneerausurakassa siirrytään kaivamaan uusia putkilinjoja Kappelikadun, Sakaristontien ja Pääportinkadun risteykseen. Työstä johtuen Pääportinkadulta Kappelikadulle ja Sakaristontielle suuntautuva liikenne…

Matkakeskuksen eteläpuolella 250 uutta autopaikkaa

Kiskokadun varressa ratapihan eteläpuolella sijaitsevalla uudella pysäköintialueella on 250 uutta pysäköintipaikkaa, joista kaksi on varattu sähköautojen latauspaikaksi. Polkupyörille on varattu pysäköintitilaa kolmessa katoksessa ja lisää pysäköintipaikkoja on tulossa. Matkakeskuksen joukkoliikennettä palvelevan pysäköintialueen rakentaminen valmistui marraskuun alussa.

Kouvola RRT:n rakentaminen etenee aikataulussa – katso video!

Kouvolan Kullasvaarassa käynnissä olevan intermodaaliterminaalin (Kouvola RRT) rakentaminen on edennyt hyvin. Terminaali yhdistää maa- ja raideliikenteen kuljetukset. Radan viereen rakennetaan parhaillaan pohjia konttien käsittelykentälle, joilla voidaan käsitellä jopa yli kilometrin pituisia konttijunia kokonaisina.

Kaupungin palveluihin voi ja saa vaikuttaa

Haluaisitko antaa palautetta kaupungin liikuntatilan kunnosta tai ehdottaa uuttaa hidastetta vilkkaalle kadulle? Onko sinulla ideoita lähikirjastosi tai -nuorisotilan kehittämiseksi? Pitäisikö lähimetsääsi raivata? Tiesitkö, että sinäkin voit osallistua kaupungin palvelujen ja oman asuinympäristösi kehittämiseen? Kouvolan kaupunki tarjoaa asukkailleen monia kanavia vaikuttaa itselle tärkeisiin asioihin.