Ajankohtaista

Kouvolalle ensimmäiset asuntopoliittiset linjaukset

Kouvolalle on laadittu asuntopoliittiset linjaukset, joiden mukaan luodaan tulevaisuuden tarpeita vastaavat asuinalueet sekä rakennetaan kaupunkikonsernin oma asuntotarjonta. Tavoitteena on rakentaa monipuoliset ja kansainvälisesti kilpailukykyiset asuinympäristöt eri kohderyhmille. Monipuolinen Kouvola voi tarjota kolme erilaista asumisen tulevaisuuskuvaa. Kouvolan kaupunginhallitus käsittelee asuntopoliittisia linjauksia kokouksessaan 17.1.2022.

Asemakaavan muutoksen ja asemakaavan voimaantulo

Kouvolan tekninen lautakunta on 30.11.2021 tekemällään lainvoiman saaneella päätöksellä hyväksynyt Kouvolan ydinkeskustassa sijaitsevan Kauppaoppilaitoksen asemakaavan muutoksen. Suunnittelualue sijaitsee n. 800…

Aluevaalitilaisuudet 12.1. ja 13.1. – lähetä ennakkokysymyksiä

Kouvolan kaupunki ja Kouvolan Sanomat järjestävät 12.1. ja 13.1. yhdessä kaksi aluevaalitilaisuutta, joita voi seurata verkossa Kouvolan Youtube-kanavalla ja Kouvolan Sanomien verkkosivuilla. Voit lähettää kysymyksiä ennakkoon panelisteille ja viranhaltijoille.

Ohjeita puunpolttoon

Näin lämmityskaudella monen pientalon piipusta leijailee jälleen savua. Muistathan huolehtia, että lämmityskattilassa ja muissa tulipesissä palaa vain kuivaa ja käsittelemätöntä…

Majoitushuoneistojen astioiden puhtaustaso melko hyvä Kouvolassa

Terveysvalvonnan viime syksynä tekemän selvityksen perusteella voidaan todeta, että kouvolalaisten majoitushuoneistojen astioiden puhtaustaso oli melko hyvä. Tutkimus vahvistaa käsitystä, että käsitiski on riittämättömämpi menetelmä astioiden puhdistamisessa kuin koneellinen pesu.

Jalkakäytävien talvikunnossapito lautakuntakäsittelyyn

Tekniselle lautakunnalle esitetään ensi tiistain kokouksessa, että kaupunki ottaa huolehtiakseen kaduille sijoittuvien jalkakäytävien talvikunnossapidon omakoti-, pari- ja rivitalojen kohdilla. Talvihoidosta ei peritä maksua alueen kiinteistöiltä.

Terveysvalvonta tutki, ovatko gluteenittomat pitsat gluteenittomia

Kouvolan kaupungin terveysvalvonta toteutti heinä-syyskuussa 2021 gluteenittomina myytävien pitsojen gluteenittomuus –projektin, johon näytteeksi kerättiin pitserioissa ja ravintoloissa valmistettavia gluteenittomina myytäviä pitsoja. Projektissa oli tarkoitus selvittää, ovatko gluteenittomana myytävät pitsat oikeasti gluteenittomia.

Sivun alkuun