Ajankohtaista

Anna palautetta venepaikoista

Kouvolan kaupunki kehittää pitkäjänteisesti venesatamia ja -rantoja. Ensimmäistä kertaa venepaikan varanneille suunnatulla kyselyllä toivotaan palautetta menneeltä veneilykaudelta ja tietoa veneilijöiden tarpeista sekä ehdotuksia venepaikkojen ja tarvittavien palveluiden parantamiseksi.

Mikä on tärkeää uimahallin sijainnissa? Vastaa kyselyyn!

Mitkä ovat yleisimmin käyttämäsi kulkuvälineet, kun käyt uimahallissa? Kuinka tärkeää on, että uimahallin lähellä on erilaisia palveluita? Kouvolan uuden uimahallin suunnittelu on alkanut sijaintia kartoittavalla asukaskyselyllä. Tuloksia hyödynnetään uimahallin jatkosuunnittelussa.

Muutoksia vene- ja kausisäilytyspaikkojen vuokrausehtoihin ja maksuihin

Tekniselle lautakunnalle ehdotetaan muutoksia Kouvolan kaupungin vene- ja kausisäilytyspaikkojen vuokraussopimusehtoihin ja maksuihin. Ehtoihin esitetään lisättäväksi kaupungin oikeus siirtää sopimuksettomia veneitä sekä tarkennuksia veneen tunnistamiseen ja vuokralaisen yhteydenpitoon. Samalla on tarkastettu venepaikkojen vuokraan, kausisäilytykseen ja muihin palveluihin liittyviä maksuja.

Tunnelikatu avataan liikenteelle keskiviikkona

Katu avataan keskiviikkona 23.12. klo 15. Ajoneuvoliikenne toimii molempiin suuntiin, mutta kevyen liikenteen väylistä vain tunnelin keskustanpuoleinen väylä tulee käyttöön. Julkinen liikenne palaa normaalireiteille vasta 4.1.

Puoliväli häämöttää intermodaaliterminaalin rakentamisessa

Työt Kouvolan rautatie- ja maantieterminaalin työmaalla Kullasvaarassa ovat edenneet sujuvasti loppuvuoden leudoissa säissä. Työ jatkuu ensi vuonna kaupunginvaltuuston tekemän investointipäätöksen turvin. Kouvola RRT eli rautatie- ja maantieterminaalin -hanke on osa Kouvolan logistiikka-alan ja terminaalitoimintojen kehittämistä ja yksi Kouvolan kaupungin strategisista kärkihankkeista.

Kimolan kanavalle etsitään kioskiyrittäjää

Kouvolan kaupunki etsii kilpailun kautta yrittäjää toteuttamaan ja ylläpitämään kahvila-kioskia Kimolan kanavalle. Kiinnostuneilta yrittäjiltä odotetaan liiketoimintasuunnitelmaa mutta myös suunnitelmaa itse kioski- tai kahvilarakennuksesta. Asiakkaita kanavalla ovat muun muassa kanavan ja läheisen luontopolun käyttäjät, muut matkailijat ja ohikulkijat.