Ajankohtaista

Kouvolalaiset ovat aiempaa tyytyväisempiä hanaveden laatuun

Vuosittaisen asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella Kouvolan Veden tulokset ovat parantuneet veden laadun, asiakaspalvelun ja viestinnän osalta. Myös tyytyväisyys vesilaitoksen toimintaan kokonaisuutena on lisääntynyt entisestään. Tiedot käyvät ilmi Taloustutkimuksen toteuttamasta suomalaisten vesilaitosten asiakastyytyväisyyskyselystä (WACSI).

Liikkujan viikko kannustaa pohtimaan arkisia, kestäviä kulkutapoja – kokeile kävelykokousta, matkusta Kotka–Kouvola välillä tarjoushintaan ja polje ilmaiseksi kaupunkipyörillä

Ensi viikolla vietetään Euroopan laajuista liikkujan viikkoa. Miten sinä liikut koulu-, työ- tai asiointimatkat? Liikkujan viikolla kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Viikko huipentuu auton vapaapäivään su 22.9. Kymenlaaksossa kestävää liikkumista tukevat liikkujan viikon tarjoukset Kouvola-Kotka junamatkoilla sekä kaupunkipyörien vuokrissa. Myös viikon teemaksi tänä vuonna nostettu kävely on oiva, aina edullinen ja ympäristöystävällinen kulkutapa varsinkin lyhyillä etäisyyksillä. Kouvolassa sitä kokeillaan liikkujan viikon innoittamana myös kokouksissa.