Ajankohtaista

Tuhannet siistivät Kouvolaa myös tänä keväänä

Kouvolan vuosittainen Siisti Siti -kampanja sai kouvolalaiset keräämään roskia ja siivomaan nurkkia töissä ja kotona. YLE:n Miljoona roskapussia -kampanja oli tänäkin vuonna osana Siisti Sitiä.

Liikennevaloja poissa käytöstä Salpausselänkadulla 10.-14.6.

Salpausselänkadulla tehdään liikennevalokojeen vaihtotöitä Sumulaaksonkadun ja Koulukadun risteyksissä. Työt alkoivat maanantaina 10.6. ja kestävät tämän viikon perjantaihin 14.6. asti. Kyseiset liikennevalot eivät ole toiminnassa tai ovat vilkulla töiden ajan.

Esteetön kulkeminen paranee Käyrälammella

Monelle mieluisa kesäajan virkistyskohde on Käyrälampi. Sen kehittämisessä on huomioitu nyt myös esteetön kulku uimalaiturille. Syksyllä alueelle rakennetaan uusi palloilualue ja ulkokuntosali.

Kuntalaisilta UPM:n aurinkovoimahankkeesta 11.6. klo 16

Kuntalaisille avoin UPM Energyn aurinkovoimahankkeen tiedotustilaisuus järjestetään tiistaina 11.6. klo 16–17.30 Utin kerholla (Hävittäjäntie 3). Kaupungin tekninen lautakunta hyväksyi toukokuun lopussa UPM:n kaavoitusaloitteen yleiskaavoituksen käynnistämisestä Haukkasuon ja Kiikunsuon alueilla, joka mahdollistaisi suuren mittakaavan aurinkovoimaloiden rakentamisen.

Kouvola elää vahvasti myös maaseudusta

Tiesitkö, että Kouvolassa on 810 maatilaa eli eniten kaikista Suomen kunnista? Viljelyala on toiseksi suurin, 46 143 hehtaaria. Myös luomutuotannossa Kouvola on Suomen kärkeä, luomutiloja on yhteensä 104.

Sivun alkuun