+
-+ Tulosta

Opaskartta on ajantasainen kartta-aineisto, jossa näkyy mm. katuverkko, nimistö ja osoitteet.

Kouvolan opaskartta-aineisto on Kouvolan kaupungin paikkatietopalveluiden valmistama ja ylläpitämä 1:20 000 mittakaavainen ajantasainen kartta-aineisto. Opaskartta-aineistoa käytetään mm. karttapalvelussa sekä teemakarttojen pohja-aineistona. Opaskartassa on yksityiskohtia karsittu ja yleistetty painottaen katuverkoston, nimistön ja osoitteiston merkitystä.

Koko kaupungin kattavaa painettua opaskarttaa voi ostaa Tekniikka- ja Ympäristötalon maankäytön asiakaspalvelusta ja Info Kirjakaupoista. Kartta on tuoettu Karttatiimi Oyn ja kaupungin yhteistyönä. Asiakaspalvelusta ostettuna hinta on 15 €.

Opaskarttatulosteen voi tilata maankäytön asiakaspalvelusta. Tulosteen hinta vaihtelee 15-65 euroon riippuen paperikoosta ja paperinlaadusta. Digitaalinen aineisto hinnoitellaan neliöikilometrien mukaan (0-3 km2 / 100,00 €/km2, 3-10 km2 / 50,00€/km2, yli 10 km2 / 1,00€/km2).

Yhteystiedot

Karttatilaukset, asiakaspalvelu

Eeva Mikkolainen
Toimistosihteeri
020 615 4040

maankaytto(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme