+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

liikkuvakouvola.fi kerää kouvolalaista liikuntaa yhteen paikkaan

11.1.2017

Vuosi 2017 on valtakunnallinen Liikkumisen unelmavuosi, jonka tavoitteena on saada koko Suomi liikkeelle! Se on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Kouvola on menossa mukana monin eri tavoin mm. liikuntatapahtumin, haastein sekä tuomalla Kouvolan liikuntamahdollisuuksia enstistä paremmin kouvolalaisten tietoisuuteen. liikkuvakouvola.fi -verkkopalvelu kerää kaikki aktiiviset liikuntataoimijat ja sivusto toimii kouvolalaisen liikunnan yhteisenä "liikuntatarjottimena". Käy kurkkaamassa!

liikkuvakouvola.fi -sivustolle voi kuka tai mikä tahansa liikuntaa järjestävä taho, esimerkiksi yksityinen henkilö, liikuntaseura, järjestö tai paikallinen liikuntayritys rekisteröityä mukaan toimijaksi.

- Toimija esittelee sivustolla lyhyesti oman liikuntatoimintansa ja kenelle se on suunnattu. Liittämällä omaan esittelyyn linkin esim. seuran nettisivuille tai/ja facebooksivuille, pääsee kuntalainen suoraan seuran sivujen kautta tutustumaan ajankohtaiseen toimintaan ja löytää sieltä aina ajankohtaiset yhteystiedot.

- Rekisteröitynyt toimija voi syöttää verkkopalvelun tapahtumakalenteriin omia liikuntatapahtumia ja kampanjoita. Ne poistuvat sivuilta automaattisesti, kun tapahtuma on ohitse.

- rekisteröitynyt toimija voi syöttää verkkopalveluun ideoita liikkeen lisäämiseksi. Näin toimijan on mahdollista saada myös tätä kautta näkyvyyttä!

Oman toiminnan markkinointi tämän verkkopalvelun kautta on toimijalle täysin maksutonta!

Sivuston pääkäyttäjät Kouvolan kaupungin terveyden edistämiseltä ja yhteisöllisyyden edistämiseltä:

marika.peltonen(at)kouvola.fi
kirsi.temonen(at)kouvola.fi
veli-pekka.hamalainen(at)kouvola.fi