Kouvola hakee työllisyysjohtajaa

Tuleva työllisyysjohtaja johtaa kaupungin järjestettäviksi 1.1.2025 siirtyvien työllisyyspalveluiden toimintaa, henkilöstöä ja taloutta sekä kehittää ja tuottaa merkittäviä ratkaisuja elinvoiman ja työllisyyden edistämiseen Kouvolassa. Hakea voi 12.5. asti.

Kouvolan kaupungilla on avoinna työllisyysjohtajan virka. Hakea voi Kuntarekryssä 12.5. asti.

– Virka täytetään toistaiseksi 1.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tavoitteena meillä on, että uusi henkilö aloittaa tehtävässään 1.8., hyvinvointipäällikkö Sanna-Riitta Junnonen Kouvolan kaupungilta kertoo.

Tulevan työllisyysjohtajan tehtävät ovat laajat ja monipuoliset: hän johtaa kaupungin konsernipalveluiden toimialalle sijoittuvien työllisyyspalveluiden toimintaa, henkilöstöä ja taloutta sekä kehittää ja tuottaa merkittäviä ratkaisuja elinvoiman ja työllisyyden edistämiseen Kouvolan työllisyysalueella. Työllisyysjohtaja vastaa toiminnan johtamisesta, suunnittelusta, kehittämistyöstä sekä seuraa toiminnan tulosta, laatua ja vaikuttavuutta.

TE2024-uudistus on myös elinvoimauudistus, joten työllisyysjohtajan odotetaan erityisesti kehittävän ratkaisuja elinvoiman ja työllisyyden edistämiseen.

– Toivomme hakijoita, joilla on kokemusta johtamisesta, laaja-alaisesta kehittämisestä, toimintamallien uudistamisesta sekä monipuolisesta työllisyyden edistämisestä. Hakijoilla tulee olla ymmärrys kunnan roolista työvoimapalvelu-uudistuksessa sekä innovaatiokykyä tulevaisuuden palvelujen rakentamista ja kehittämistä varten, Junnonen sanoo.

TE2024-uudistus etenee Kouvolassa suunnitellusti.

– Odotamme parhaillaan tarkempia tietoja Kouvolan työllisyysalueelle siirtyvästä TE-henkilöstöstä, jotta voimme vahvistaa valmistelua myös heidän osaamisellaan, Junnonen kertoo.

Sivun alkuun