Palvelu: Viestintä ja VisitKouvola -blogit

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 2024 Kouvolaan Kymen Yrittäjien ja Kouvolan kaupungin tiiviillä yhteistyöllä

Suomen Yrittäjät myönsi Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 2024 Kouvolaan. Valtakunnallisesti merkittävän ja ison tapahtuman hakemisessa tehtiin vahvaa yhteistyötä alusta alkaen. Kymen Yrittäjien ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien yhteistyöprojekti käynnistyi vauhdilla. Kaupunki tuki ja auttoi tapahtuman hakijaa VisitKouvolan olemassa olevan tapahtumayhteistyön toimintamallin avulla. Tapahtumajärjestäjälle on arvokasta tietää jo hakuvaiheessa, miten kaupunki voi olla yhteistyössä ja tukemassa koko tapahtumaprosessia alusta loppuun saakka.

Kehittämässä Kouvolaa kestäväksi matkailukohteeksi

Mie olen kotoisin tuolta Lapinmailta ja tulin tänne kauas etelään tuomaan tuolla pohjoisessa karttunutta osaamistani ja näkemyksiäni Kouvolan seudun matkailun kehittämiseen. Olen aloittanut toukokuussa työt Kouvolan kaupungilla projektipäällikkönä keväällä käynnistyneessä vastuullisen matkailun hankkeessa.

Kimolan kanavan uusi elämä

Alkuperäinen Kimolan uittokanava otettiin käyttöön jo 1960-luvulla, jolloin kanavalla helpotettiin puutavaran uittoa Päijänteeltä Kymijoen varren tehtaisiin. Veneillä ei ollut pääsyä kanavaan. Tukinuitto väheni 1990-luvulla ja viimeiset puut uitettiin kanavasta vuonna 2002.

Nyt Kimolan kanava elää uutta elämää ja tukkien sijaan kanavalla liikkuvat veneet. Kanava avattiin veneliikenteelle 3.8.2020. Ja kyllä sitä oli odotettukin.

Sivun alkuun