Tervetuloa lukemaan Viestintä ja VisitKouvola -yksikön Rakkaudella, Kouvola -blogia!

Blogin tekstit tulevat liittymään viestintään, kaupunkimarkkinointiin, matkailun alueorganisaation VisitKouvolan toimintaan sekä tapahtumiin ja yhteistyökumppanuuksiin. Päähenkilönä on ansaitusti rakas kotikaupunkimme Kouvola.

Blogin kautta uusi Viestintä ja VisitKouvola -tiimi tekee näkyvämmäksi sitä työtä ja niitä tuloksia, joilla palvelemme kuntalaisia ja paikallisia yrityksiä sekä pyrimme omalta osaltamme lisäämään Kouvolan tunnettuutta.

Olen pyytänyt tiimimme asiantuntijoita miettimään, mistä aiheista he haluaisivat kirjoittaa. Jutut tulevat liittymään viestintään, kaupunkimarkkinointiin, matkailun alueorganisaation VisitKouvolan toimintaan sekä tapahtumiin ja yhteistyökumppanuuksiin. Päähenkilönä on ansaitusti rakas kotikaupunkimme Kouvola. Juttujen avulla pääset myös kurkistamaan kaupungintalon palaverien kulisseihin.

Asiasta kirjoitetaan muttei ryppyotsaisesti. Artikkeleita julkaistaan sitä mukaa, kun kynät sauhuavat ja kirjoitusinspiraatio iskee. Meille voi myös esittää ideoita ja toiveita juttuaiheista. Uskon, että tulet yllättymään miten paljon ja monella rintamalla yksikkömme vaikuttaa!

Oheisen kuvan myötä haluan esitellä särmän asiantuntijatiimimme. Kaupunki näyttäytyy joskus kasvottomana organisaationa, mutta haluamme rohjeta laittaa itsemme likoon ”rakkaudesta lajiin” kuten henkilöstöohjelmassamme on lasautettu.Ryhmäkuva Viestintä&Visitkouvola

Kuva on otettu tyhy-päivänä kesäkuun puolivälissä puulajipuisto Arboretum Mustilassa, missä alppiruusujen ja atsaleojen kukinta oli kauneimmillaan. Minulle päivä oli kenties koko alkuvuoden merkityksellisin. Miksi? Siksi, että olen aloittanut Viestintä ja VisitKouvolan ruorissa vuoden alussa, ja olemme uudistaneet 1.1.2021 perustetun yksikkömme toimintamalleja, tehtävänkuvia ja organisointia antaumuksella.

Mustilassa tapasimme toisemme ensimmäistä kertaa kasvokkain, sillä koko vuosi on sinnitelty etätyössä. Fokuksemme on ollut tiukasti muutoksen tekemisessä ja tiimin yhteen hitsaamisessa, mutta Mustilassa ei työjuttuja puhuttu. Sellaisiakin hetkiä tarvitaan työelämässä.

Rakkaudella, Kouvola

Kirsi Vainio

viestintä- ja markkinointipäällikkö

Sivun alkuun