Kaupungin uusi blogi avaa Viestintä ja VisitKouvola -tiimin toimintaa – Viestinnän, kaupunkimarkkinoinnin ja matkailun keinoin nostetaan Kouvolan profiilia

Ryhmäkuva Viestintä&Visitkouvola

Rakkaudella, Kouvola -blogin kautta uusi Viestintä ja VisitKouvola -tiimi tekee näkyvämmäksi sitä työtä ja niitä tuloksia, joilla palvelemme kuntalaisia ja paikallisia yrityksiä sekä pyrimme omalta osaltamme lisäämään Kouvolan tunnettuutta.

Kouvolan kaupungin Viestintä ja VisitKouvola -yksikkö on avannut uuden blogin kaupungin verkkosivuille. Ensimmäiset kirjoitukset on jo julkaistu kesän aikana, ja sisältö tulee liittymään viestintään, kaupunkimarkkinointiin, matkailun alueorganisaation VisitKouvolan toimintaan sekä tapahtumiin ja yhteistyökumppanuuksiin. Päähenkilönä on ansaitusti rakas kotikaupunkimme Kouvola. Juttujen avulla pääsee myös kurkistamaan kaupungintalon kulisseihin.

Asiasta kirjoitetaan muttei ryppyotsaisesti. Artikkeleita julkaistaan sitä mukaa, kun kynät sauhuavat ja kirjoitusinspiraatio iskee. Viestintä ja VisitKouvola -yksikkö vaikuttaa monella eri rintamalla, myös matkailumarkkinoinnissa ja yritysyhteistyössä, ja meille voi myös esittää ideoita ja toiveita juttuaiheista.

Jo julkaistujen kirjoitusten aiheita ovat esimerkiksi Kimolan kanava, kestävä matkailu Kouvolassa ja tapahtumateollisuuden tulevaisuudennäkymät. Blogia voit lukea Kouvolan kaupungin verkkosivuilla.

Vuoden 2021 alussa kaupungin viestintä, markkinointi ja matkailun kehittäminen yhdistettiin Viestintä ja VisitKouvola -palveluyksiköksi. Yksiköllä on laaja tehtäväkenttä kokous- ja tapahtumapalvelusta
strategiseen viestintään ja uusien asukkaiden houkutteluun. Viestintää tehdään verkossa, somessa, julkaisuin ja mainonnalla. Viestintä osallistuu tapahtumiin ja messuihin sekä hoitaa yhteyksiä kolmeen ystävyyskaupunkiin.

Yksikön tavoitteena on esimerkiksi Kouvolan vetovoiman edistäminen, tunnettuuden kasvattaminen ja Kouvolan kehittäminen tapahtuma-alustana.

Lisätietoja:

Viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Vainio,  0404832885, kirsi.vainio@kouvola.fi