Perillä Kouvola -podcast

Perillä aktiivisten kaupungissa

”Perillä Kouvolassa” on Kouvolan kaupungin oma podcast, jossa ääneen pääsevät aktiiviset kaupunkilaiset. Äänilähetyksissä esitellään kaupunkia useista näkökulmista kouvolalaisten kertomana.

Perillä Kouvolassa on jatkoa pari vuotta sitten ilmestyneelle ”Kouvolalain kertoo” -podcastille. Uudella kaudella tulee olemaan kuusi jaksoa, joissa seilataan monipuolisesti pitkin Kouvolaa Sippolan ponifarmilta Verlaan retriittiin ja mämmituokkosen ääreltä musiikin maailmaan. Kauden aikana erilaiset ihmiset kertovat elämästään ja arjestaan aktiivisten kaupungissa omalla äänellään.

Perillä Kouvolassa -podcast on tuotettu kaupungin viestintä ja VisitKouvola -yksikössä. Toimittajana jaksoissa toimii Elina Iiskola-Joutjärvi.

Jos sinulle tulee mieleen hyvä aihe tai mielenkiintoinen haastateltava podcastiin, voit ehdottaa sitä osoitteeseen viestinta@kouvola.fi.

Tervetuloa jälleen kerran Kouvolan ääniaalloille!

Perillä Kouvolassa -podin kolmannessa jaksossa sukelletaan musiikin maailmaan ja pohditaan ääniaaltojen parantavia ja yhdistäviä voimia kahden kouvolalaismuusikon kanssa. Muusikot Julius Markkanen ja Riina Järvinen avaavat, miten he ovat päätyneet tekemään musiikkia, mitä musiikki heille merkitsee ja millaisia voimia musiikilla on heidän mielestään on.

Tervetuloa mukaan kouvolalaisille ääniaalloille!

Kuuntele Perillä Kouvolassa -podcastin kolmas jakso

Kaikkea kivaa mämmistä – aänessä Inkeroisissa asuva Ahmed Ladarsi

Perillä Kouvolassa -podcastin toisessa jaksossa jututettavana on oikea mämmi-entusiasti. Inkeroisissa majailevalla Ahmed Ladarsilla on tarina jos toinenkin kerrottavanaan mämmin monikäyttöisyydestä. Inkeroislainen haluaakin tuoda kotialuettaan maailman kartalle niin mämmin kuin ruokakirjallisuuden saralla.

Tervetuloa mukaan kouvolalaisille ääniaalloille!

Lue jakson tekstivastine täältä!

Kuuntele Perillä Kouvolassa -podcastin toinen jakso
Sivun alkuun