Ajankohtaista

Maa-aines- ja ympäristölupahakemus

Kouvolan kaupungin ympäristönsuojeluviranomaiselle on jätetty ympäristönsuojelulain (527/2014) ja maa-aineslain (555/1981) mukainen lupahakemuksen, joka koskee soran ottoa sekä kallion louhintaa ja murskausta Kouvolan kaupungissa kiinteistöllä 286-413-5-214, Sanijärventie 475, Enäjärvi. Lisäksi on haettu lupaa aloittaa toiminta mahdollisesta muutoksenhausta huolimatta. Toiminnasta voi aiheutua melua, pölyä ja tärinää.

Korian Hiivurin datakeskushankkeen suunnittelu etenee

Datakeskusten kehittämiseen keskittyvä Hyperco Oy on aiemmin varannut tontin aloittaakseen selvitykset mahdollisen datakeskuksen sijoittamisesta Hiivurin alueelle. Asia on nyt etenemässä kiinteistökaupan esisopimukseen, joka käsitellään teknisessä lautakunnassa 2.5.2024.

Kouvola hakee työllisyysjohtajaa

Tuleva työllisyysjohtaja johtaa kaupungin järjestettäviksi 1.1.2025 siirtyvien työllisyyspalveluiden toimintaa, henkilöstöä ja taloutta sekä kehittää ja tuottaa merkittäviä ratkaisuja elinvoiman ja työllisyyden edistämiseen Kouvolassa. Hakea voi 12.5. asti.

Tapahtumia ja tekemistä -esite päivitetty

Tapahtumia ja tekemistä -esitteeseen on koottu kattava listaus vinkkejä Kouvolan kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista virkistäytymiseen ja itsensä kehittämiseen maksutta tai lähes ilmaiseksi.

Sivun alkuun