+
-+
Kouvolan bussit

Joukkoliikenne - Kouvolan bussit

Joukkoliikenne on Kouvolassa hyvä vaihtoehto kaikkeen liikkumiseen. Katso kolme hyvää syytä valita linja-auto. Ajantasaiset aikataulut löydät Matkahuollon sivuilta.

JUURI NYT!

Bussiaikatauluihin muutoksia

Ajantasaiset aikataulut löydät aina matkahuollon sivuilta. Katso päivitetty aikataulu [pdf, 2 MB], viimeisin päivitys liitteeseen tehty 5.3.2017. Reiteille Kouvola-Kaipiainen ja Kouvola-Taavetti- Lappeenranta-Imatra on tullut lisävuoroja. Muutoksia tuli myös 12.2.2017 mm. seuraavilla väleillä: Kouvola - Koria - Elimäki ja Kouvola - Utti - Kaipiainen joidenkin vuorojen päättyessä.

Aikataulumuutos 24.11. lähtien

Koulupäivisin ajettava Anjala 6.55 - Takamaa 7.30 - Myllykoski 7.40 - Inkeroinen 7.55
Uusi lähtöaika Anjalasta 6.45 - Takamaa 7.20 - Myllykoski 7.30 - Inkeroinen 7.45
Aikataulumuutoksen myötä säilyy jatkoyhteys Myllykoskelta Tornionmäen kautta Kouvolaan

Aikataulumuutos 31.10. lähtien

Koulupäivisin ajettava Voikkaa 5.40 - Kuusankoski 5.45 - Kouvola 6.00
Uusi lähtöaika Voikkaalta 5.30 - Kuusankoski - 5.35 - Kouvola 5.50. Aikataulumuutoksen myötä säilyy yhteys Kouvola-Kotka junaan

Waltti-kortin voi ladata nyt netissä

Nettilataajat huomio! Valitkaa kausituotteita ladattaessa aina molemmat vyöhykkeet A ja B. Eri käyttäjäryhmien kausilipputuotteet ovat saman hintaisia riippumatta vyöhykkeiden määrästä. Tämä mahdollistaa matkustamisen koko Kouvolan alueella.

Kouvolan bussien Waltti-matkakorttien palvelut paranevat. Waltti-kortin voi nyt myös lisäladata nettipalvelussa. Lisätietoja nettilatauksesta ja nettipalvelun käyttöohjeet löydät Liput ja hinnat -sivulta.

2. asteen opiskelijoille uusi 36 € -hintainen bussikortti

Kouvolalaiset 2. asteen opiskelijat matkustavat tulevana lukuvuotena aiempaa edullisemmin. 36 € hintaisen bussikortin voi ostaa Matkahuollosta ostotodistusta vastaan. Lisätietoja "Liput ja hinnat" -osiossa.

Seuraa joukkoliikenneuutisointia Facebookissa! Tykkää Kouvolan busseista osoitteessa www.facebook.com/kouvolanbussit.

Kouvola on henkilöliikenteen risteysasema, josta on rautatieyhteydet neljään ilmansuuntaan. Linja-autoliikennettä hoitavat yksityiset yritykset. Joukkoliikennepalvelutarjonta sisältää juna- ja linja-autovuorojen lisäksi kolme palvelulinjaa sekä 17 asiointitaksia. Erilaiset joukkoliikennepalvelut tavoittavat noin 94 % kaupungin asukkaista.

Joukkoliikenne on miellyttävä ja ympäristöystävällinen kulkumuoto. Kouvola tarjoaa asiakkaalle hyvän valikoiman erilaisia lipputuotteita , jotka tekevät joukkoliikenteestä myös taloudellisesti kilpailukykyisen vaihtoehdon jokapäiväiseen liikkumiseen.

Juna- ja linja-autolippujen myynti Matkakeskus, Hallituskatu 3


Tarkista aikataulut osoitteesta http://www.matkahuolto.fi/

Yhteystiedot

Joukkoliikenteen kehittäminen

Hanna Piispa-Malinen
Joukkoliikennelogistikko
020 615 6635

Pysäkkien vaurio-/ puuteilmoitukset
Katupäivystys
020 615 4690

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi