Ajankohtaista

Koutsi siirtyy kesäaikatauluun

Kouvolan joukkoliikenteessä eli Koutsissa siirrytään kesäaikatauluun maanantaina 5.6.2023. Kesäaikatauluun siirtyminen tarkoittaa koulupäivävuorojen jäämistä tauolle, mutta myös lisäliikennettä kesän suosikkikohteisiin Repovedelle ja Tykkimäen huvipuistoon.

Kustaa III tie P pysäkin paikka siirtyy

Valkealassa Kustaa III tie P pysäkki siirtyy 10.5.2023 pysyvästi takaisin alkuperäiselle paikalleen Valkealan monitoimitalon kohdalle paikalle jossa on pysäkkikatos. Pysäkkimerkit…

Repovedelle pääsee kesällä kätevästi bussilla 

Tänä kesänä Repoveden kansallispuistoon pääsee matkustamaan kätevästi julkisella liikenteellä. Juna pysähtyy päivittäin 29.4.2023 alkaen Hillosensalmen asemalla, josta pääsee jatkamaan matkaa bussilla Lapinsalmelle. Matkaan voi nousta myös jo Kouvolan matkakeskukselta tai reitin varrelta.

Koutsi-joukkoliikenne pääsiäisviikonloppuna

Tulevana pääsiäisviikonloppuna Kouvolan joukkoliikenteessä ajetaan poikkeuspäivien aikataulujen mukaan seuraavasti: Pitkäperjantai pe 7.4.2023 = Sunnuntaivuorot (ei SS-vuoroja) Pääsiäislauantai la 8.4.2023 = Normaalit lauantaivuorot…

Kouvolan ja Helsingin välille uusia junavuoroja

VR lisää junavuoroja ja paikkakapasiteettia Itä-Suomen alueen junavuoroille. Vuorolisäykset tulivat liikenteeseen 26.3. alkaen. VR kasvattaa myös kahden junan kokoa Kouvolan ja Helsingin välillä.

Sivun alkuun