Uimaopettaja

Haemme Kouvolan kaupungille liikuntapaikkapalveluihin UIMAOPETTAJAA vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkilaisten parhaaksi!
Haemme liikuntapaikkapalveluihin UIMAOPETTAJAA vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Kouvolan kaupungin uimaopettajat toteuttavat koulujen ja esiopetusryhmien uimaopetuksen koulujen työpäivinä koko lukuvuoden ajan. Opetushalleina toimivat kaikki kaupungin uimahallit.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat uimaopetuksen suunnittelu ja järjestäminen muiden uimaopettajien kanssa. Asiakaspalvelu ja asiakasturvallisuuden varmistaminen. Järjestyksen ylläpito sekä vaaratilanteiden ennaltaehkäisy. Uinninvalvonnan tehtävät kuuluvat myös osana työnkuvaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään 18v ikä, uimaopettajan pätevyys, tai vastaava kokemus uimaopettajan tehtävistä. Liikunnallinen koulutus, sekä ohjauskokemus katsotaan hakijalle eduksi. Omaathan hyvän uimataidon. Oma auto välttämätön.

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työaika on 38,25 h/vk. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä (ma-pe).

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote.

Tutustu Kouvolaan, linkkejä:
https://www.kouvola.fi/asuminen-ja-ymparisto/
https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/

Tärkein tavoitteemme työssämme on halu toimia kaupunkilaisten parhaaksi.
Henkilöstövisiomme on Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa!

Sivun alkuun