Urheilun markkinointiyhteistyön haku 2024

Pesäpallon pelaaja tuulettaa maila kädessä

Kouvolan kaupungin urheilun, joukkueiden ja yksilöurheilijoiden markkinointiyhteistyön tukihakemukset 2024 tulee jättää käsiteltäväksi 12.4.2024 klo 14 mennessä. Yhteistyö perustuu liikunta- ja kulttuurilautakunnan hyväksymiin arviointi- ja määräytymisperusteisiin.

Arviointi- ja määräytymisperusteet täyttävät yksilöurheilijat ja urheilujoukkueet voivat tehdä hakemuksen markkinointiyhteistyöstä. Sopimuksia markkinointiyhteistyöstä voidaan solmia aikuisten SM- ja maajoukkuetason yksilöurheilijoiden tai aikuisten pääsarjatason (ylin sarjataso) joukkueiden kanssa. Markkinointitukea saavan urheilijan tai joukkueen on edustettava kouvolalaista urheiluseuraa.

Kouvolan kaupungin urheilun markkinointiyhteistyötukea on myönnetty vuosittain käytettävän määrärahan puitteissa harkinnanvaraisesti ja sopimusperusteisesti. Vuoden 2024 liikuntapalveluiden talousarvioon on budjetoitu noin 71.000 euroa yhteistyöhön aiemman 177.000 euron sijaan.

Päätöksentekomalli

Liikunta- ja kulttuurilautakunta hyväksyi 14.02.2024 §13 aikuisten SM- ja kansainvälisen tason yksilöurheilijoiden sekä aikuisten pääsarjatason (ylin sarjataso) joukkueiden kanssa markkinointiyhteistyön kriteereiden mukaisesti.

Arviointi- ja määräytymisperusteet

Rahoituksen päättäjänä toimii Kouvolan liikunta- ja kulttuurilautakunta liikuntapalveluiden arviointiryhmän esityksen pohjalta ja käytettävän määrärahan rajoissa.

Markkinointiyhteistyötukipäätöksen tekee Kouvolan liikunta- ja kulttuurilautakunta arviointiryhmän esityksestä. Päätös on lainvoimainen keskimäärin 21 päivää päätöksestä. Päätös on julkista tietoa, joka julkaistaan nähtäväksi yleiseen tietoverkkoon. Kaupungille toimitettavaan hakemukseen ja asiakirjaan, joka sisältää liikesalaisuuksia, tulisi tehdä merkintä ko. asiasta. Yhteistyöstä laaditaan erikseen yhteistyösopimus

Yhteistyösopimukset viedään liikunta- ja kulttuurilautakunnan 15.5.2024 päätettäväksi. Päätös on lainvoimainen keskimäärin 21 päivää päätöksestä. Kun lautakunnan päätös ovat lainvoimainen, teemme yksittäiset markkinointiyhteistyösopimukset. Pyydämme huomioimaan että teemme vain yhden sopimuskauden kestäviä sopimuksia.

Hakeminen

Kaupungin liikunta- ja kulttuurilautakunnalle osoitetut, asianmukaisesti täytetyt markkinointiyhteystyö-hakemukset (hakemuslomake, word, 309 kt) tulee toimittaa 12.4.2024 klo 14.00 mennessä osoitteeseen Kouvolan kaupunki, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola tai sähköisesti kirjaamo@kouvola.fi merkillä ”Urheilun markkinointiyhteistyö 2024”.
Lisätietoja
liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen, puh. 020 615 8228, teemu.makipaakkanen(at)kouvola.fi

Sivun alkuun