Siisti Siti – Siisteintä ikinä!

Tule tekemään Kouvolasta siistein ikinä! Siisti Siti -kampanja haastaa siisteilemään porukassa yhteiseksi iloksi. Ilmoittaudu mukaan ja osallistut arvontaan! Muista myös suositut tavaranvaihtopäivät 16.–18.5.2019.

Kun siisti on pesäkolo,  on kaikilla mukava olo! Tule mukaan! www.kouvola.fi/siistisiti

Siisti sitiin voit osallistua vaikkapa keräämällä roskia lenkkipolun varrelta, pesemällä piha-alueen penkkejä, lakaisemalla hiekkoja talven jäljiltä tai järjestämällä pihakirppiksen. Siisteys parantaa ympäristön turvallisuutta ja tunti tai pari yhdessä siivoilua antaa punaiset posket ja hyvän mielen!

Kaupungin henkilökunta, koulut ja päiväkodit haastettu

Kaupunginjohtaja Marita Toikka haastaa mukaan Siisti Sitiin kaupungin henkilökunnan sekä päiväkodit ja koulut. Marita Toikka kannustaa ihmisiä mukaan pienilläkin teoilla:
– Jo yhden roskan poimimisella päivässä roskikseen on iso vaikutus, kun sen tekee suuri joukko ihmisiä, Marita Toikka kannustaa.

Kaupungin työntekijöitä kannustetaan siivoustalkoisiin esimerkiksi työpaikkojen lähiympäristön siivoamisella, erityisesti toukokuun alussa, ennen Kouvolan kymmenvuotisjuhlaviikkoa 6.–12.5.2019.

Esimerkiksi kiinteistönhoito-, liikuntapaikka- ja puhtauspalvelut siivoavat perinteisesti KSS Energia Areenan katsomoita ja kenttää sekä Saviniemessä Kymenlaakson sähköstadionia.

Osallistu ja ilmoita porukkasi mukaan!

Siisti Siti -logo puhekuplassa

Vuonna 2018 Siisti Siti -talkoisiin osallistui n. 9 000 henkeä. Tehdäänkö tänä vuonna ennätys?
Ilmoittaudu talkoisiin: kouvola.fi/siistisiti! Itsensä tai ryhmänsä ilmoittaneiden kesken arvotaan Kouvola-tuotekassi.

Tavaranvaihtopäivät

Ilmoittautuminen ei sido mihinkään, vaan toimii osallistujamäärän arvioinnin työkaluna.

Kouvolan tavaranvaihtopäivät järjestetään tänä keväänä kolmipäiväisinä 16.–18.5.2019. Tavaranvaihtopäivät löydät osoitteesta Tommolankatu 7. Tavara vaihtuu torstaina 16.5. klo 12–17, perjantaina 17.5 klo 12–17 ja lauantaina 18.5. klo 10–14.

Tapahtuman järjestää KERKKO-verkosto eli Kouvolan seudulla toimiva Kestävän kehityksen verkosto.

Puu- ja metallijätteen keräys

Osallistu Siisti Sitiin ja tuo metallijätteet sekä puujätetteet keräyslavoille. Lavat ovat 10–20.5.2019 välisenä aikana Tommolankatu 5:n (RTK:n, entisen Citymarketin) parkkipaikalla. Yhteistyökumppanina on Hyötypaperi Oy.

Siisti siti -kuvakilpailu somessa

Kuvakilpailu Facebookissa ja Instagramissa haastaa nappaamaan kuvan sinun siisti sitistäsi. Jaa kuvasi toukokuun loppuun mennessä joko Siisti Siti -Facebook-sivulla tai Instagramissa hashtagilla: #siistisiti. Palkinnoksi osallistujien kesken arvotaan Kouvola-tuotekasseja.

Tehdään yhdessä ympäristöstämme viihtyisämpi!

Siisti Sitin organisoi Kouvolan kaupunki yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Lisätietoja:
Timo Martikainen
Ympäristöasiantuntija
puh. 020 615 6755
timo.martikainen(at)kouvola.fi

www.kouvola.fi/siistisiti
https://www.facebook.com/siistisiti
www.kouvola.fi/ymparistoohjelma

Yhteistyössä

Yhteistyöhön on vuonna 2019 jo ilmoittautunut:

  • Hyötypaperi
  • Jac-MoPP
  • Jätehuolto E. Parkkinen
  • Kerkko -verkosto
  • KTK
  • Kymenlaakson Jäte Oy
Sivun alkuun