Siisti Siti ottaa vastaan Siisti Biitsi –haasteen

Kouvolan Siisti Siti ottaa osaa Siisti Biitsi –kampanjaan ja kiinnittää huomiota roskien keräämiseen vesistöjen varsilta.

Vesistöjen rannoilla ja valuma-alueilla, kuten jokien ja ojien varsilla, lojuvat jätteet muodostavat merkittävän riskin myös vesistöjen roskaantumiselle. Muoviroska pilkkoutuu pieniksi mikromuoveiksi, jotka jäävät kiertämään ravintoketjuun päätyen lopulta myös ihmiseen.

Turun ekotukitoiminta ja Pidä Saaristo Siistinä ry:n yhteinen Siisti Biitsi -kampanja on haastanut ekotukihenkilöt siivoamaan rantoja. Kouvolan kaupungin ekotukihenkilöt ja Siisti Siti puolestaan haastavat kaikki kouvolalaiset tekemään työtä vesistöjemme puhtauden eteen.

Haastamme kaikki mukaan siivoamaan rantoja, jokia, puroja, ojia ja valuma-alueita! Kerää yksin, kaksin tai pienellä porukalla turvavälit muistaen!

Ilmoittaudu mukaan!

Siisti Biitsiin voi ilmoittautua kampanjan sivuilla 31.5.2020 asti: www.siistibiitsi.fi

Jos olet ekotukihenkilö, lue osallistumisohjeet ekotuki.fi –sivustolta!

Kampanja-aikana kannattaa seurata aktiiviesti myös ekotuen Instagram-tiliä (@ekotukitoiminta), jonne päivitetään ajantasaista tietoa kampanjan etenemisestä eri puolella Suomea.

Ilmoittaudu ja osallistu myös Siisti Sitiin!

Muista ilmoittautua myös Siisti Sitiin ja osallistut arvontaan: www.kouvola.fi/siistisiti

Siisti Sitiin voi ilmoittautua ja osalistua ympäri vuoden, mutta arvonta suoritetaan aina kesäkuun alussa 31.5. mennessä ilmoittautuneiden kesken.

Siisti Sitiin voit osallistua myös somessa jakamalla kuvan omasta Siististä Sitistäsi Facebookssa, Twitterissä tai Instagramissa hashtagilla: #siistisiti.

Lue lisää Siisti Sitistä:
www.kouvola.fi/siistisiti

Hyödynnä Siisti Siti –materiaaleja ja pelaa roskabingoa!
www.kouvola.fi/siistisitimateriaalit

Lisätietoa:
Martikainen Timo
Ympäristöasiantuntija
0206156755
timo.martikainen(a)kouvola.fi

Sivun alkuun