Nuorten kesätyöpaikat haettavina 23.2.–20.3.2022

Puistotyöntekijä leikkaa pusikkoa työasussa selkä kameraanpäin.

Kouvolan kaupunki tarjoaa kesätyöpaikan 190 nuorelle kesällä 2022. Paikkoja voivat hakea kouvolalaiset nuoret, jotka ovat syntyneet vuosina 2002–2006. Paikoista 25 jaetaan sosiaalisin perustein ja loput 165 arvotaan. Työsuhde on kuukauden mittainen ja kuukausipalkka on 975 €.

Nuorille on tarjolla erityyppisiä työtehtäviä useissa kaupungin toimialojen palveluyksiköissä. Työllisyyskoordinaattori Mari Rouvari kertoo, että tarjolla on mm. päiväkodissa työskentelyä, avustavia keittiötöitä, puistotöitä, kiinteistönhoitoa, siivousta ja liikuntapaikkojen hoitamista. Eniten paikkoja on varhaiskasvatuksessa ja puhtauspalveluissa. Viime vuosina suosituimpia paikkoja ovat olleet päiväkodit sekä puistotyöt, jatkaa Rouvari.

Kesätyöpaikat arvotaan ja osa jaetaan sosiaalisin perustein. Hakijat voivat esittää toiveen tehtävistä ja myös toiveen työskentelyajankohdasta; kesäkuu tai heinäkuu. Kaikkia toiveita ei välttämättä pystytä huomioimaan. Sosiaalisin perustein jaettaviin paikkoihin ehdokkaat tulevat sosiaalitoimen kautta.

Hae kesätyöpaikkaa kaupungin verkkosivujen kautta

Kesätyöpaikat ovat haettavissa verkkosivujen kautta: www.kouvola.fi/kesatyot. Haku alkaa 23.2.2022 ja päättyy 20.3.2022. Valituille ilmoitetaan päätöksestä huhtikuun aikana. Sijoituspaikka varmistuu toukokuussa. Koronatilanne saattaa vaikuttaa aikatauluihin.

Kaupungin tarjoamien kesätyöpaikkojen lisäksi nuorten kesätyöllistämistä tuetaan kesätyö- ja kesäyrittäjyyssetelein, jotka tulevat haettavaksi 7.3. alkaen.

Lue lisää kesätyöpaikoista ja kesä kaupungin verkkosivuilta: www.kouvola.fi/kesatyot

Lisätietoja:
työllisyyskoordinaattori Mari Rouvari puh. 020 615 1348, mari.rouvari(at)kouvola.fi

Sivun alkuun