Kulttuurista virkistystä kesätapahtumien sarja tarjoaa elämyksiä ja iloa koko perheelle

Kesäinen nurmi, jossa ihmisiä käyskentelemässä jossain tapahtumassa. Taustalla vanha harmaantunut lato ja heleän vihreä metsä.

Kouvolassa päästään nauttimaan kesästä kulttuurin parissa. Perinteeksi muodostunut Kouvolan kulttuuripalveluiden kesätapahtumasarja ”Kulttuurista virkistystä” tarjoaa vaihtuvia, kaikille avoimia musiikki-, laulu- ja tanssiesityksiä kesä- ja elokuussa. Tapahtumapaikkoina ovat Kuusankoskitalon ja Kouvolatalon ulkonäyttämöt sekä uutena areenana tänä vuonna Elimäen museoalue.

Yleisötilaisuudet ovat maksuttomia ja koko perheelle suunnattuja. Osa on luonteeltaan vuorovaikutteisia, jolloin yleisökin pääsee osallistumaan. Tapahtumasarjan esiintyjät edustavat sekä harrastajia että ammattilaisia, ja tapahtumien kirjo on laaja tanssista ja musiikista yhteislaulutilaisuuksiin sekä lastentapahtumaan.

Ensimmäisistä esityksistä pääsee nauttimaan keskiviikkona 7. kesäkuuta Kouvolatalon ulkonäyttämöllä klo 18 ja Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä klo 17 alkaen. Kesä- ja elokuun ohjelmisto on julkaistu kokonaisuudessaan verkkosivuilla kouvola.fi/kulttuuristavirkistysta.

Elimäen museoalueen Kulttuurista virkistystä -päivä on sunnuntai 18. kesäkuuta, jolloin luvassa on erityisesti lapsille virkistävää ja viihdyttävää ohjelmaa piirustuspajan, sirkustemppuradan, onginnan ja jättisaippuakuplien parissa. Iltapäivän kesäisestä konsertista koko perheelle vastaavat laulu- ja soitinyhtye Heijastus sekä Pop-orkesteri.

Kahvilat, näyttelyt ja museokohteet ovat avoinna tapahtumien aikana

Cafe Juhla -kahvila palvelee yleisöä molemmissa tapahtumataloissa. Galleriatilat Kuusankoskitalossa sekä Poikilo-museon näyttelyt Kouvolatalossa ovat myös yleisön koettavissa.

Elimäen Museoalueella palvelee makasiinikahvila, ja museokohteet ovat avoinna yleisölle tapahtuman aikana.

Lisätietoja:

Jaana Vuorio-Palmumaa, kulttuurikasvatuskoordinaattori, puh. 020 615 8591, jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Tapahtumasarjan koko ohjelma: www.kouvola.fi/kulttuuristavirkistysta

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kouvolan kaupungin yksi tärkeimmistä tehtävistä on tuottaa tasokasta, kiinnostavaa ja saavutettavaa kulttuuritarjontaa jokaisen asukkaan koettavaksi. Taide-elämykset tuovat elämään mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä, kulttuurihyvinvointia jokaiselle.

Sivun alkuun