Koko perheen Vapputapahtuma ilahduttaa Jaakonpuistossa 1.5.2022

värikkäitä ilmapalloja nipussa taivaasta vasten

Kevät otetaan Kouvolassa vastaan kuorolaululla ja taikatempuilla. Jaakonpuiston vapputapahtumassa 1.5. viihdyttävät Kouvolan kuorot sekä taikuri-jonglööri Janne Mustonen ja ilmapallotaikuri Jaani. Tapahtumaan on kaikilla vapaa pääsy.

Tapahtuma alkaa klo 10 vappulaulajaisilla Jaakonpuiston laululavalla. Kouvolalaisista kuoroista esiintyvät mm. Kouvolan Laulu, johtaa Tanja Varha, Metallimiesten kuoro, johtaa Jouni Sjöblom ja Lauluyhtye Vitriini, johtaa Sami Viitalo. Tapahtuman juontaa Maiju Laurila.

Taikurit ilahduttavat pieniä ja isompia vapun juhlijoita

Koko perheen taikashowssa klo 11.30 alkaen esiintyy taikuri-jonglööri Janne Mustonen, jota seuratessa aikuisetkin viihtyvät. Mukaansatempaavassa esityksessä temppuillaan narujen ja silkkiliinojen kanssa ja käytetään paljon yleisöstä valittuja avustajia.

Taikuri Janne Mustonen

Lisäksi tapahtumassa esiintyy ilmapallotaikuri Jaani, joka loihtii hauskoja ilmapallohahmoja ilmaiseksi ja hauskuttaa yleisöä pienillä tempuilla ilmapalloja tehdessään.

Ilmapallotaikuri Jaani on alansa huippuja Suomessa. Ilmapallot ovat muotoutuneet hänen käsissään jo yli 15 vuoden ajan ja hänen käsiensä läpi on kulkenut yli 100 000 ilmapalloa. Jaani on myös ympäristötieteilijä, ja käyttää siksi luontoystävällisiä 100 % luonnonkumisia ilmapalloja, jotka voi laittaa myös kompostiin maatumaan, kun niistä aika jättää.

Ilmapallotaikuri Jaani

Jaakonpuiston vapputapahtuman järjestää Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut. Jaakonpuisto sijaitsee Kouvolan ydinkeskustassa, osoitteessa Kalevantie 7.

Muista Siisti Siti myös vappujuhlinnassa!

Muistathan vappujuhlinnassakin tuoda puistosta tai luonnosta pois roskat, mitkä olet sinne vienyt! Roskien kerääminen lisää paitsi ympäristön viihtyisyyttä, myös suojelee luonnon eläimiä ja edistää materian palauttamista takaisin hyötykäyttöön.

Siisti Siti on Kouvolan kaupungin siisteyskampanja, jossa kannustetaan kaikkia siivoamaan lähiympäristöä ja piha-alueita yhteisen elinympäristömme hyväksi.

Lisätietoja:

Helena Jetsu, kulttuurituottaja, Kouvolan kaupunki, puh. 020 615 7420 helena.jetsu@kouvola.fi

Sivun alkuun