+
-+
Kouvolan bussit

Joukkoliikenne - Kouvolan bussit

Joukkoliikenne on Kouvolassa hyvä vaihtoehto kaikkeen liikkumiseen. Katso kolme hyvää syytä valita linja-auto.

JUURI NYT!

Taiteiden yön 19.8.2016 bussiliikenteessä lisävuoroja

Perjantaina 19.8. vietetään Kouvolassa Taiteiden yötä ja perinteiseen tapaan ylimääräisiä bussivuoroja ajetaan eri puolille Kouvolaa. Myöhäisillalla pääsee keskustasta Voikkaalle, Kuusankoskelle, Jaalaan, Elimäelle, Korialle, Valkealaan, Myllykoskelle, Inkeroisiin, Anjalaan ja Uttiin. Lisäksi ylimääräiset bussivuorot kiertävät Kuusankosken Taideruukin kautta. Bussimatkan hinta on normaali bussilipun hinta, kaikki Waltti-tuotteet käyvät normaalisti.

Taiteiden yön lisävuorot liitteenä [pdf, 233 KB].

Talvikauden aikataulut voimaan 11.8.2016

Kouvolan bussit siirtyivät talviaikaan 11.8.2016. Voit katsoa talviaikatauluja liitteestä [pdf, 2 MB] tai reittikohtaisilta sivuilta, Aikatauluvihkoa saa Matkahuollosta, linja-autoista, kirjastoista ja kaupungin yhteispalvelupisteistä.

Waltti-kortin käyttömahdollisuudet laajenivat

Waltti-matkakortin käyttömahdollisuudet laajenivat Kouvolassa. Lokakuun alusta alkaen myös Pohjolan Liikenne ja Porvoon Liikenne on kelpuuttanut Waltti-kausiliput maksuvälineinä vuoroissaan. Matkahuollon vanhoja kaupunkilippuja ei ladata enää syyskuun jälkeen. Katso lisätietoa täältä .

2. asteen opiskelijoille uusi 36 € -hintainen bussikortti

Kouvolalaiset 2. asteen opiskelijat matkustavat tulevana lukuvuotena aiempaa edullisemmin. 36 € hintaisen bussikortin voi ostaa Matkahuollosta ostotodistusta vastaan. Lisätietoja "Liput ja hinnat" -osiossa.

Seuraa joukkoliikenneuutisointia Facebookissa! Tykkää Kouvolan busseista osoitteessa www.facebook.com/kouvolanbussit.

Kouvola on henkilöliikenteen risteysasema, josta on rautatieyhteydet neljään ilmansuuntaan. Linja-autoliikennettä hoitavat yksityiset yritykset. Joukkoliikennepalvelutarjonta sisältää juna- ja linja-autovuorojen lisäksi kolme palvelulinjaa sekä 17 asiointitaksia. Erilaiset joukkoliikennepalvelut tavoittavat noin 94 % kaupungin asukkaista.

Joukkoliikenne on miellyttävä ja ympäristöystävällinen kulkumuoto. Kouvola tarjoaa asiakkaalle hyvän valikoiman erilaisia lipputuotteita , jotka tekevät joukkoliikenteestä myös taloudellisesti kilpailukykyisen vaihtoehdon jokapäiväiseen liikkumiseen.

Juna- ja linja-autolippujen myynti Matkakeskus, Hallituskatu 3


Tarkista aikataulut osoitteesta http://www.matkahuolto.fi/

Yhteystiedot

Joukkoliikenteen kehittäminen

Jaakko Löytynoja
Joukkoliikennelogistikko
020 615 6635

Pysäkkien vaurio-/ puuteilmoitukset

Erkki Immonen
Katupäällikkö
020 615 8262

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi