-+
Kouvolan bussit

Joukkoliikenne

Tervetuloa Kouvolan kaupungin joukkoliikennesivuille. Joukkoliikenne on Kouvolassa ylivertainen vaihtoehto kaikkeen liikkumiseen. Katso täältä kolme hyvää syytä valita linja-auto.

JUURI NYT!!!

Palvelulinjoihin ja asiointitakseihin uudistuksia

Entisen Anjalankosken alueen palvelulinja uudistuu! Jatkossa palvelulinja tottelee nimeä Anja. Linjat pysyvät entisellään, lukuunottamatta tiistaita, jatkossa tiistaisin pääsee asioimaan Korjalan market-alueelle. Linja palvelee myös Haanojan palvelukeskusta sekä Kouvolan keskustan asukkaita. Katso lisätietoa.

Jaalan asiointitaksireitit laajenevat. Jatkossa torstaisin pääsee asioimaan Jaalan kirkonkylälle myös Kimolasta. Katso lisätietoa.

2. asteen opiskelijoille uusi 36 € -hintainen bussikortti

Kouvolalaiset 2. asteen opiskelijat matkustavat tulevana lukuvuotena aiempaa edullisemmin. 36 € hintaisen bussikortin voi ostaa Matkahuollosta ostotodistusta vastaan. Lisätietoja "Liput ja hinnat" -osiossa.

Talvikauden käsiaikataulut nähtävillä

Talvikauden 2015-2016 käsiaikataulut on näet tästä [pdf, 5 MB]. Käsiaikataulut tulevat ensi viikon aikana jakoon mm. Matkahuoltoon, linja-autoihin ja kirjastoihin.

Edelliseen talvikauteen verrattuna joukkoliikennepalvelu paranee usealla Kouvolan alueella, katso lisätietoa täältä .

Seuraa joukkoliikenneuutisointia Facebookissa! Tykkää Kouvolan busseista osoitteessa www.facebook.com/kouvolanbussit.

Kouvola on henkilöliikenteen risteysasema, josta on rautatieyhteydet neljään ilmansuuntaan. Linja-autoliikennettä hoitavat yksityiset yritykset. Joukkoliikennepalvelutarjonta sisältää juna- ja linja-autovuorojen lisäksi kolme palvelulinjaa sekä 17 asiointitaksia. Erilaiset joukkoliikennepalvelut tavoittavat noin 94 % kaupungin asukkaista.

Joukkoliikenne on miellyttävä ja ympäristöystävällinen kulkumuoto. Kouvola tarjoaa asiakkaalle hyvän valikoiman erilaisia lipputuotteita , jotka tekevät joukkoliikenteestä myös taloudellisesti kilpailukykyisen vaihtoehdon jokapäiväiseen liikkumiseen.

Juna- ja linja-autolippujen myynti Matkakeskus, Hallituskatu 3


Tarkista aikataulut osoitteesta http://www.matkahuolto.fi/

Yhteystiedot

Joukkoliikenteen kehittäminen
Joukkoliikennelogistikko Tero Rämä
puh. 020 615 6635

Pysäkkien vaurio-/ puuteilmoitukset
Katupäällikkö
Erkki Immonen
puh. 020 615 8262

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi