+
-+
Kouvolan bussit

Joukkoliikenne - Kouvolan bussit

Joukkoliikenne on Kouvolassa hyvä vaihtoehto kaikkeen liikkumiseen. Katso kolme hyvää syytä valita linja-auto.

JUURI NYT!

Aikataulumuutos 31.10. lähtien

Koulupäivisin ajettava Voikkaa 5.40 - Kuusankoski 5.45 - Kouvola 6.00
Uusi lähtö aika Voikkaalta 5.30 - Kuusankoski - 5.35 - Kouvola 5.50. Aikataulumuutoksen myötä säilyy yhteys Kouvola-Kotka junaan

Waltti-kortin voi ladata nyt netissä


Päivitys 27.10.: Pankkitunnuksilla tunnistautumisessa on havaittu ajoittaisia ongelmia, missä tunnistatuminen epäonnistuu. Ongelmaa selvitetään. Kouvolan bussit pahoittelee tilannetta! Matkakortin voi lisätä palveluun myös pelkällä korttinumerolla. Vahvan tunnistautumisen voi tehdä jälkikäteen, kun tunnistautuminen toimii oikein.

Kouvolan bussien Waltti-matkakorttien palvelut paranevat. Waltti-kortin voi nyt myös lisäladata nettipalvelussa. Lisätietoja nettilatauksesta ja nettipalvelun käyttöohjeet löydät Liput ja hinnat -sivulta.

Talvikauden aikataulut voimaan 11.8.2016

Kouvolan bussit siirtyivät talviaikaan 11.8.2016. Voit katsoa talviaikatauluja liitteestä [pdf, 2 MB] tai reittikohtaisilta sivuilta, Aikatauluvihkoa saa Matkahuollosta, linja-autoista, kirjastoista ja kaupungin yhteispalvelupisteistä.

2. asteen opiskelijoille uusi 36 € -hintainen bussikortti

Kouvolalaiset 2. asteen opiskelijat matkustavat tulevana lukuvuotena aiempaa edullisemmin. 36 € hintaisen bussikortin voi ostaa Matkahuollosta ostotodistusta vastaan. Lisätietoja "Liput ja hinnat" -osiossa.

Seuraa joukkoliikenneuutisointia Facebookissa! Tykkää Kouvolan busseista osoitteessa www.facebook.com/kouvolanbussit.

Kouvola on henkilöliikenteen risteysasema, josta on rautatieyhteydet neljään ilmansuuntaan. Linja-autoliikennettä hoitavat yksityiset yritykset. Joukkoliikennepalvelutarjonta sisältää juna- ja linja-autovuorojen lisäksi kolme palvelulinjaa sekä 17 asiointitaksia. Erilaiset joukkoliikennepalvelut tavoittavat noin 94 % kaupungin asukkaista.

Joukkoliikenne on miellyttävä ja ympäristöystävällinen kulkumuoto. Kouvola tarjoaa asiakkaalle hyvän valikoiman erilaisia lipputuotteita , jotka tekevät joukkoliikenteestä myös taloudellisesti kilpailukykyisen vaihtoehdon jokapäiväiseen liikkumiseen.

Juna- ja linja-autolippujen myynti Matkakeskus, Hallituskatu 3


Tarkista aikataulut osoitteesta http://www.matkahuolto.fi/

Yhteystiedot

Joukkoliikenteen kehittäminen

Jaakko Löytynoja
Joukkoliikennelogistikko
020 615 6635

Pysäkkien vaurio-/ puuteilmoitukset

Erkki Immonen
Katupäällikkö
020 615 8262

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi