+
-+
Kouvolan bussit

Joukkoliikenne - Kouvolan bussit

Joukkoliikenne on Kouvolassa hyvä vaihtoehto kaikkeen liikkumiseen. Katso kolme hyvää syytä valita linja-auto.

JUURI NYT!

Halvat bussiliput auton vapaapäivänä 22.9.

Kansainvälisen Liikkujan viikon ja auton vapaapäivän kunniaksi torstaina 22.9. Kouvolan paikallisliikenteen kertaliput aikuisilta 2 € ja lapsilta 1 €


Talvikauden aikataulut voimaan 11.8.2016

Kouvolan bussit siirtyivät talviaikaan 11.8.2016. Voit katsoa talviaikatauluja liitteestä [pdf, 2 MB] tai reittikohtaisilta sivuilta, Aikatauluvihkoa saa Matkahuollosta, linja-autoista, kirjastoista ja kaupungin yhteispalvelupisteistä.

Waltti-kortin käyttömahdollisuudet laajenivat

Waltti-matkakortin käyttömahdollisuudet laajenivat Kouvolassa. Lokakuun alusta alkaen myös Pohjolan Liikenne ja Porvoon Liikenne on kelpuuttanut Waltti-kausiliput maksuvälineinä vuoroissaan. Matkahuollon vanhoja kaupunkilippuja ei ladata enää syyskuun jälkeen. Katso lisätietoa täältä .

2. asteen opiskelijoille uusi 36 € -hintainen bussikortti

Kouvolalaiset 2. asteen opiskelijat matkustavat tulevana lukuvuotena aiempaa edullisemmin. 36 € hintaisen bussikortin voi ostaa Matkahuollosta ostotodistusta vastaan. Lisätietoja "Liput ja hinnat" -osiossa.

Seuraa joukkoliikenneuutisointia Facebookissa! Tykkää Kouvolan busseista osoitteessa www.facebook.com/kouvolanbussit.

Kouvola on henkilöliikenteen risteysasema, josta on rautatieyhteydet neljään ilmansuuntaan. Linja-autoliikennettä hoitavat yksityiset yritykset. Joukkoliikennepalvelutarjonta sisältää juna- ja linja-autovuorojen lisäksi kolme palvelulinjaa sekä 17 asiointitaksia. Erilaiset joukkoliikennepalvelut tavoittavat noin 94 % kaupungin asukkaista.

Joukkoliikenne on miellyttävä ja ympäristöystävällinen kulkumuoto. Kouvola tarjoaa asiakkaalle hyvän valikoiman erilaisia lipputuotteita , jotka tekevät joukkoliikenteestä myös taloudellisesti kilpailukykyisen vaihtoehdon jokapäiväiseen liikkumiseen.

Juna- ja linja-autolippujen myynti Matkakeskus, Hallituskatu 3


Tarkista aikataulut osoitteesta http://www.matkahuolto.fi/

Yhteystiedot

Joukkoliikenteen kehittäminen

Jaakko Löytynoja
Joukkoliikennelogistikko
020 615 6635

Pysäkkien vaurio-/ puuteilmoitukset

Erkki Immonen
Katupäällikkö
020 615 8262

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi