+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Yli 80-vuotiaille kouvolalaisille ilmainen joukkoliikenne

7.9.2018

80 vuotta täyttäneille kouvolalaisille myönnetään ilmainen joukkoliikenne 10.9.2018 alkaen. Nouda Bussimatkatoimistosta Waltti-kortti, jolla saat etuuden. Kortin voi noutaa 10.9. alkaen. Maksua ei peritä kortista eikä latauksesta.

80 vuotta täyttäneet kouvolalaiset saavat matkustaa Kouvolan paikallisliikenteen busseissa ilmaiseksi 10.9. alkaen. Etu koskee myös palvelulinjoja ja asiointitakseja.

Maksutta matkustaminen edellyttää Waltti-korttia, jolla on voimassa oleva seniorin kausituote. Linja-autonkuljettajalle henkilötodistuksen näyttäminen ei oikeuta maksuttomaan matkustamiseen. Poikkeus tähän ovat asiointitaksit, joissa matkustus on ilmaista iän todistamalla.

Waltti-kortin voi noutaa Bussimatkatoimistosta (Torikatu 2), jossa kortille ladataan vuoden voimassa oleva maksuttomaan matkustamiseen oikeuttava lipputuote. Korttia noudettaessa on todistettava ikänsä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. Lipputuote ladataan kortille kerran vuodessa asiakaspalvelupisteellä. Korttipohjasta eikä latauksista peritä maksua. Kortti oikeuttaa maksuttomaan joukkoliikenteen käyttöön vain Kouvolassa, etu ei ole voimassa muissa kaupungeissa.

Yli 80-vuotiaiden maksuttomassa joukkoliikenteessä on taustalla viime vuoden syyskuinen valtuustoaloite, josta tehtiin lautakuntapäätös 21. maaliskuuta tänä vuonna.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Hanna Piispa-Malinen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme