Kouvola RRT

Kouvola RRT

Kouvolan rautatie- ja maantieterminaalista rakennettu 80 %

Ensi vuonna Kouvolaan valmistuva 42 hehtaarin Kouvola RRT on Suomen ensimmäinen kuivasatama. Terminaaliin tulee Suomen pisimmät 1,100m lastausraiteet, joille voi ajaa sähköveturilla. Junia ei tarvitse pilkkoa lastausta varten, joten se on kustannustehokasta ja nopeaa. Terminaalista on jo valmiina 80 prosenttia ja ensi keväänä alkaa Suomen mittavin asfaltointiurakka, kun terminaalikenttä päällystetään.

Projektipäällikkö Tero Valtonen tuo kansainvälistä logistiikkaosaamista Kouvola RRT:hen

Voidaan sanoa, että kouvolalainen Tero Valtonen, 52, on nähnyt maailmaa. Englannissa logistiikasta korkeakoulututkinnon suorittanut, Briteissä ja Espanjassa 35 vuotta työskennellyt Valtonen toi kesäkuun alussa osaamisensa Kouvola RRT:n hyödynnettäväksi. Kouvolaan Valtonen tuli Barcelonasta, missä hän työskenteli merilogistiikan parissa ruotsalaisen Erik Thun Ab:n välimeren toiminnoista vastaavana.

Kouvola RRT etenee aikataulusta edellä

Kouvola RRT:n ykkösvaiheen urakka etenee hyvin, jopa hieman suunniteltua aikataulua edellä.– Maanrakennustyöt Kullasvaarassa ovat edenneet suunniteltua paremmin. Kesäkuussa oltiin vielä…

Konttijunayhteys Kiinaan vakiintunut

Puolitoista vuotta sitten avautunut Uusi Silkkitie eli konttijunayhteys Kouvolasta Kiinaan vetää hyvin. Vain 14 päivää kestävä kuljetus Xi’aniin kiinnostaa.

RRT Facebook on avattu

Seuraa Facebookista kuinka luodaan uutta kilpailukykyä kansainväliseen logistiikkaan Kouvolassa! Löydät Railgate Finland RRT:n Facebookista osoitteesta https://www.facebook.com/RailgateFinlandRRT/.

Sivun alkuun