Tiina Kirvesniemeä esitetään varhaiskasvatuspäälliköksi

Neljä lasta värikkäissä sadevaatteissa on kyykyssä metsässä ja katsoo kuvaajaa hymyillen.

Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää kaupungin varhaiskasvatuksen päällikön valinnasta 23.5. kokouksessaan. Virkaan esitetään kasvatustieteiden tohtori Tiina Kirvesniemeä 1.9.2024 alkaen.

Varhaiskasvatuspäällikkö johtaa varhaiskasvatuksen vastuualueen toimintaa ja palvelujen järjestämistä. Hän tekee tiivistä yhteistyötä perusopetuksen ja oppilaitosten kanssa. Varhaiskasvatuspäällikkö on varhaiskasvatusyksiköiden johtajien sekä asiakastiimin ja ohjauksen ja tuen tiimin vastaavien esihenkilö.

Tiina Kirvesniemen katsotaan koulutuksen, työkokemuksen ja haastatteluiden sekä henkilöarvioiden perusteella täyttävän parhaiten varhaiskasvatuspäällikön viran kelpoisuusvaatimukset ja kriteerit. Kokonaisarvioinnin perusteella Kirvesniemen koulutus, laaja-alainen osaaminen sekä työkokemus tukevat hyvin viran menestyksellistä hoitamista.

Tiina Kirvesniemi työskentelee tällä hetkellä Kouvolan kansalaisopiston rehtorina. Varhaiskasvatuspäällikön virka on ollut haussa, sillä tehtävää pitkään hoitanut Helena Kuusisto jää eläkkeelle.

Lisätietoja:
Kasvatus- ja opetusjohtaja Vesa Toikka, puh. 020 615 3831, etunimi.sukunimi@kouvola.fi
Kasvatus- ja opetuslautakunnan esityslista 23.5.2024 (Dynasty)

Varhaiskasvatuksen toimintamuotoja ovat päiväkotitoiminta, esiopetus, perhepäivähoito ja avoin varhaiskasvatus. Kouvolassa palvelujen suunnittelun perustana on viisi perhekeskusaluetta: keskusta, Kuusankoski-Jaala, Koria-Elimäki, Valkeala ja Myllykoski-Inkeroinen. Kaupungin päiväkoteja on 32, yksityisiä päiväkoteja 14, perhepäivähoitajia 30 ja avoimen varhaiskasvatuksen toimintaa monipuolisesti eri puolilla Kouvolaa. Palvelua täydentävät yksityiset perhepäivähoitajat ja ryhmäperhepäiväkodit.

Sivun alkuun